A vonatot vagy a buszt preferáljátok jobban? Miért?
Figyelt kérdés
2015. febr. 20. 10:04
1/25 anonim válasza:
Egyiket sem használj OSCAR telekocsit. De most komolyan, kényelmes, gyors és olcsó is. Én is szoktam vinni embereket vagy ha nincsen kocsim éppen akkor engem is vittek már.
2/25 anonim válasza:
Vonat mert gyorsabb és többször kényelmesebb is.
Mindkettőt használom hétköznaponként (át kell szállnom) mivel a településemen reggel nincs vonat.
3/25 anonim válasza:
Én a buszt.
Hogy miért? Ennek 1000 és 1 okát fel tud(om/nám) sorolni:
Először is: felénk nincsen vonat...úgy döntöttem nem is folytatom. :)
4/25 anonim válasza:
Busz, egyértelműen. Rugalmasabb (nem kell sín), kevesebbet késik (tapasztalat), emberközelibb (a vonat néha olyan, mint egy marhavagon).
5/25 anonim válasza:
Vonatot, a railjetznél nincs kényelmesebb :)
6/25 anonim válasza:
De egyébként ha mindkettő van és nem egy kis gagyi piroska a vonatot preferálnám. Több oka is van, több generációs vasutas vagyok, én vagyok az első aki nem lett az a családban :-) vonaton kimehetsz WC-re általában nincs az a zsúfoltság mint buszon, ahol sokszor nyomorogni kell valaki mellett. Sétálhatsz a folyosón ha van kedved, vonat nehezebben karambolozik mint egy busz...Meg ilyenek...
7/25 anonim válasza:
Mindkettőnek megvan az előnye és a hátránya is. De nekem a vonat jön be jobban. Egyrészt van WC. Ami egy 3órás útnál (vidékről utazom időnként a fővárosba) igencsak nem elhanyagolható. A vonaton szinte mindig van hely. Nem szardíniakonzerv, mint a buszon. Van némi szociális fóbiám és nagyon kényelmetlen amikor olyan közel vannak az emberek hozzám mint a buszon. Kényelemben a busz alapból jobb és sok esetben tisztább is de a vonatok közt is ki lehet már fogni olyat ami teljesen rendben van.
8/25 anonim válasza:
Én régebben a cigányok miatt inkább a buszt, de egyébként a vonatot. Bár nyáron durván túlhűtik a Flirtöket amik nálunk járnak.
9/25 anonim válasza:
Vonatot. A már említettek miatt.
10/25 anonim válasza:
Mióta Flirt van, csak vonat. Közelébe sincs semmilyen busz. Klíma, wifi, ülőhely(!), pontosság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!