Na, az a helyzet hogy komáromi vagyok és minden nap a 3-as helyi járattal utazom. Ma a jeges út miatt a busz másik útvonalon ment,de a buszon ülők (köztük én is)nem lettünk erről tájékoztatva. Így kb 6-7 megállót hagytunk ki (mocsai út - tsz. bej: [link] ). A buszon sok kisgyerek is utazott, akik eléggé megijedtek. Szerintetek ez normális dolog? Nem is beszélve azokról akik a kihagyott megállók egyikében várják a busz a -5 fokban.
2010. febr. 12. 13:40
1/3 anonim válasza:
Első feltétel, a közlekedés biztonsága: ha a buszsofőr nem találja megfelelőnek a kijelölt útvonalat, akkor lehetősége van másik nyomvonalon teljesíteni a távolságot!
A megállóban hagyott utasok természetesen nem járnak jól, a Volán irodáját kell ez ügyben felkeresni. Viszont a buszon utazókat értesíteni kellet volna az útvonal módosításáról!
2010. febr. 12. 13:48
2/3 anonim válasza:
üdv. én is komáromi vagyok és én is a 3-as járattal utazom nap mint nap és ugyanezeket tapasztalom mint te. egyébként az egész 3-as busz szerintem egy totális csőd a maga 1 órás követésével hétvégén pedig 2 órás.
reggelente a 6:55-ös molajból induló már a 3. megállóban tömött.. nem értem, hogy ez a busz mért nem tud reggel üzemkezdettől 8-ig, és déltől 4-ig fél óránként menni
ja és a késésekről ne is beszéljünk.. valamint nem értem, hogy már egy éve mért nem építették meg a megállókat
2010. febr. 13. 15:49
3/3 anonim válasza:
előző vagyok ja és ha megfigyelted Komáromban az utastájékoztatás egy nagy nulla. A buszvégállomás a város szégyene váróterem 7 kor bezár hétvégén 5 kor. Menetidő betartása is egy nagy nulla. A menetrend régi elavult frissíteni kellene. Ott van pl. az almásfüzítői busz ami kiszolgálja a fél várost mért közlekedik még mindig a 20 éves menetrend szerint? akkor jó volt az a menetrend mert még működtek a gyárak (sörgyár, timföld, teljes lengyár stb..) ma már nem új menetrend kéne teljesen új. nézzük csak meg délután 1-3 között a városból kifele így vannak az almásfüzitőiek: 13:10, 13:30, 14:00, 14:30, 15:00,.. befele pedig kétszer ilyen sűrűn.. hát szerintem ennek valahogy fordítva kéne lennie elvégre délután kifele van nagyobb forgalom...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!