A ráckevei HÉVen miért nincs wc? 80 perc menetidő egy kicsit sok. Szendvics automata, vagy legalább egy internet kávézò is jò lenne már végre.
"a budapesti battyány tér-szentendre járatokon sincs..mégis megvagyunk...plazma tv nem kell?"
A szendvics automata, és az internet kávézó tényleg felesleges, de ennyire te se lehetsz kisigényű, hogy nem hiányolod a WC-t. Bécsben például az S-Bahn (ami a HÉV-nek felel meg) kocsikban található illemhelyiség, sőt, a megállókban is. Ez lenne a normális itthon is, de el vagyunk maradva...
"a budapesti battyány tér-szentendre járatokon sincs..mégis megvagyunk...plazma tv nem kell?"
Ott 39 perc a menetidő, nagyon nem mindegy
A wc-t én is hiányolom, főleg hogy Ráckevén nagyon régóta be van zárva a wc. Múltkor Szigetszentmiklóson kellett már pisilnem, onnan még 40 perc, állomáson nincs. Még 2 km-re lakok állomástól. Fuuu.
A Budapesti Battyány tér-Szentendre szakaszon volt LCD TV (a megállókon), csak az, a HÉV menetrendjét mutatta - nem sok sikerrel működött és szépen, csendben el is távolították. Értelmetlen pénzköltés volt az egész.
A kérdésre visszatérve: igen, a WC-re tényleg szükség lehet, a netkávézóval, viszont én sem értek egyet. Az étel - ital automa: GySEV vonatain van ilyen, ott a regionális forgalomban részt vevő vonatok kocsik is részesülnek belőle:
Az, hogy a BHÉV-en sikerük lenne, azt nem tudom. Én előbb, a GySEV tesztjére vagyok kíváncsi (ott bevált-e, a regionális forgalomban).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!