Létezik olyan program (bot) ami egy adott weboldalon, mondjuk naponta 1x belogol?
Ha létezik légy szíves adjátok meg a nevét.
Egyéb kívánalmak (ha van ilyen megoldás):
-Ha lehet ebből semmit ne lehessen észrevenni, tehát ne ugorjon föl hirtelen a böngészőablak meg ilyesmi, full háttérben történjen meg a dolog.
-Sőt ha megoldható akkor olyankor is tudjon működni amikor én nem is kapcsolom be a pc-t, tehát vagy feléleszti és úgy megcsinálja, vagy valami kisebb eszközön fusson pl a routeren.
A routeren futás problémás, ha a router nem okosítható. Okosabb routerrel elvileg nem lehet gond, csak egy linux program kell rá, ami ezt tudja.
Ha nem találsz speciális programot a célra, ellenben íratnál egyet, akkor keress meg! GyK-ra készítettem már hozzászólás figyelőt.
Lehet hogy megpróbálom leprogramozni. Nem sürgős.
De ha van erre egyszerű program, annak neve azért jó lenne, Ha az "utóbbi" feltételeket nem is teljesíti, de a főkérdésbelit igen.
A selenium java alapú automatikus tesztelő rendszer. Automatizálható biztosan, de verébre-ágyúval technika erre a célra.
A GyK-hoz én Pythont használtam. A bejelentkezés rész egy óra alatt megvolt utána Google-zással és Python ismerkedéssel :)
A routeren a Python nem hiszem, hogy túl jól járható. Kevés ROM, kevés RAM, kevés CPU, talán még interpreter sincs rá... Oda inkább egy C-ben írt progi lenne ideális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!