Csak én utálom ennyire az állandó buszozást?
Figyelt kérdés
11. osztályos vagyok.Már nagyon elegem van a buszozásból, ugyanis 3. éve járok a szomszédos településen levő gimnáziumba, és ezalatt a 3 év alatt semmi nem okozott a buszozásnál több gondot számomra. Először is, nagyon elegem van abból, hogy szinte mindig tele van a busz, mikor megérkezik. A 3 év alatt 10 alkalomnál többször biztosan nem kaptam helyet. Ennek az az oka, hogy innen elég messziről indul a busz, és más településekről mindig felülnek a máshol dolgozók, és a többi diák a suliból. Mindig rengeteg ember van, idegesít hogy napról-napra a nyakamba lihegnek, és fogózkodni is a kanyaroknál alig tudok, így vagy ennek, vagy annak dőlök neki, jobb híján, és utána magyarázkodhatok. Konkrétán olyan is előfordult már velem, hogy olyan sokan voltak, hogy csak úgy fértem fel, hogy a busz kis lépcsőjének legalsó fokán szorongtam telibe nekiszorulva az ajtónak. Ez minden nap így megy, 15 perc oda és 15 perc vissza, minden áldott nap. Már a kedvem is elmegy, mikor tudom, hogy megint indulni kell, és tele lesz a busz, állok.A másik nagy problémám, az állandó késés, reggel is nagyon sokszor elkéstem, de a még zavaróbb az a délutáni késés, legfőképpen téli időszakban, sokszor több, mint fél órát késik, a legnagyobb hidegekben. Ilyen borzasztó körülmények mellett fizetek 15-20 ezer forintot egy hónapi bérletemre.Már nagyon elegem van.Más is van így ezzel, vagy csak én?2015. jan. 14. 15:10
11/14 anonim válasza:
15 percért hol fizetsz ennyit diákbérletért???
12/14 anonim válasza:
Ugyan így vagyok, csak én a vonattal.
Naponta járok Szolnok-Bp vonalon, ahol a menetidő (alsó hangon) 1:20-1:30 óra, és akkor még nem számoltam bele a rendszeres 5-10-20 perces késéseket. :D
Megmondom őszintén örülnék neki, ha busszal járhatnék :D (ha másért nem is, ott legalább van klíma)
13/14 anonim válasza:
Egyfelől a biciklit javaslom. Esetleg ha van vonat, azt.
14/14 anonim válasza:
Bp-Szolnok között nem tudna ráverni a vonatra a busz időben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!