A Köztársaság térnél mi ez az állandó robaj?
Figyelt kérdés
II. János Pál Pápa tér, ahogy most hivják. Mondjuk én igazából a Berzsenyi és a Rákóczi sarkán lakom. Minden nap olyan van, mintha villamos, vagy metró járna a közelben!
Oké, hogy itt fut a metró a Rákóczi út alatt, de azért az elég mélyen van és nem csak napjában 1-2 alkalommal jár, ugyanis ez a robaj csak párszor van egy nap alatt.
Megnéztem térképen és a 4-es metró se a ház alatt halad el!
Akkor mégis mi ez? Olyan szintü robajt kell elképzelni, hogy még a konvektoron is zörög töle a lemez parapet.
Van valami titkos járat esetleg?
2013. júl. 10. 14:56
1/2 Napkiraly válasza:
2/2 A kérdező kommentje:
húúúúúhúúúú, shit just got real!
én arra gyanakodtam, hogy a gazdaság dübörög...
metrókat elmagyaráztam, hogy oké, hogy itt futnak, de ha azok zörögnének, az nem napjában 2x lenne.
2013. júl. 11. 00:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!