Az intercitykre vannak állandó vonat kiosztások, vagy mindig cserélgeti ka kocsit rajtuk?
Gondolok arra pl, hogy 3g-s kocsikat melyik icken lehet látni, vagy melyik vonatokon vannak szerkocsik.
Meg van adva pl h Hajdú Ic x-y számú kocsikkal közlekedik az év minden napján.
Esetleg ha így működik, meg tudnátok mondani név szerint, hogy a 100-as vonalon melyik IC-k közlekednek 3g kocsikkal? köszi!
A belinkelt oldalt javaslom én is, de arra figyelj, hogy a 100-ason most vágányzár van, ezért nem biztos, hogy jó, amit írnak. Szerintem kérdezd meg a Facebook oldalukon, nekem a multkor hasonló jellegű kérdésre elég hamar válaszoltak: [link]
Egyébként szerkocsinak a gőzmozdonyok szén szállító kocsiját nevezik, ilyen ma már nincs egyik IC-ben sem, villany vontatás van :)
Marmint ugy ertettem a szerkocsit amiben van pogyaszter meg a bicajokat lehet benne szallitani
en is ezt ahonlapot neztem de nem nagyon talaltam 3g icket rajta
Na vezerlokocsira gondoltam mostmar leesett nekem is h hulyeseget irtam
És megtalaltam a honlapon ugyhogy koszonom szepen mindenkinek a valaszat:) ment a zoldkez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!