Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Vasárnap Budapesti 3. metró...

Vasárnap Budapesti 3. metró menetrendje?

Figyelt kérdés

Január 25. én koncert lesz a Petőfi csarnokban, és szerintem elég sokáig fog tartani, kb éjfél!

Onnan gyalog mennénk el a Nyugatiig, onnan pedig metróval szeretnék menni a Kökibe, onnan pedig már 20 perc gyalog, ahová megyek!

Megy olyan későn metró, vagy valami más, biztos tömegközlekedési eszköz ezen az útvonalon?

Vagy ha nincs, akkor a taxi körülbelül mennyibe kerülne a Nyugatitól/Petőfi csarnoktól, a XVIII. kerület József közig(Tinódi utca)?

Válaszokat előre is köszönöm!

2015. jan. 11. 14:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Csak a halál biztos, kérdező, de hidd el, hogy a BKK munkatársai mindent meg fognak tenni, hogy elinduljon minden meghirdetett járat.
2015. jan. 11. 19:14
 12/14 A kérdező kommentje:
Akkor köszönöm szépen, hogy ilyen pontosan leírtál mindent! :)
2015. jan. 11. 19:46
 13/14 anonim ***** válasza:

Van egy jobb, gyorsabb, olcsóbb megoldás, mégpedig a vonat.

A Petőfi Casrnokhoz közel van Zugló vasútállomás. Ott felszállsz a 00:49-es személyvonatra és 12 perc alatt Pestszentlőrinc állmmáson leszel. Onnan gyalog kb 1 kilométer a cím, ahová mész. Gyalog 15 perc. A vonat pedig csak 250 forintba kerül. Éjjel-nappal működő automata van Zuglóban, tehát jegyet is tudsz venni.

Ha a Pecsától a Hungária körút felé indulsz, akkor azt elérve jobbra kell fordulni és az út bal oldalán majd az állomás. Nem lehet eltéveszteni, mert egy töltésen van. Pestszentlőrincen leszállva a Jegenye fasor-Lakatos út-Nefelejcs utca útvonalon érhetsz célba 15 perc alatt. Én ezt választanám a helyedben.

2015. jan. 13. 13:33
 14/14 A kérdező kommentje:

#13 Köszönöm a te válaszodat is!

Mostanra megtudtam, hogy 11 órakor lesz vége a koncertnek!

2015. jan. 22. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!