Vasárnap Budapesti 3. metró menetrendje?
Január 25. én koncert lesz a Petőfi csarnokban, és szerintem elég sokáig fog tartani, kb éjfél!
Onnan gyalog mennénk el a Nyugatiig, onnan pedig metróval szeretnék menni a Kökibe, onnan pedig már 20 perc gyalog, ahová megyek!
Megy olyan későn metró, vagy valami más, biztos tömegközlekedési eszköz ezen az útvonalon?
Vagy ha nincs, akkor a taxi körülbelül mennyibe kerülne a Nyugatitól/Petőfi csarnoktól, a XVIII. kerület József közig(Tinódi utca)?
Válaszokat előre is köszönöm!
Ha Nyugatitól akarsz, lehetséges éjszakai buszok:
918-as vagy 901-es busz Hungária körút-Erzsébet királyné útja aluljárótól Hidekuti Nándor Stadionig,
majd onnan
909-es éjszakai busszal Kőbánya-Kispestig:
Vagy:
901-es busz Hungária körút-Erzsébet királyné útja aluljárótól Árpád hídig, majd onnan XVIII. kerület Tinódi utcáig:
7-es válaszoló vagyok, rosszul kezdtem a válaszom, amit írtam, nem a Nyugatitól, hanem Petőfi csarnokhoz közelebbi Hungária körút/Erzsébet királyné útja megállóból induló éjszakai buszokhoz adtam a tippet.
Ha mindenképpen a Nyugatitól akarsz indulni, a 914-es éjszakai busszal tudsz eljutni átszállás nélkül Kőbánya Kispest felé, ha ez neked jó:
914-es menetrendje és megállói:
Onnan sétálni a Nyugatiig? Felesleges.
Kisétálsz a Hungária körúthoz, a Kacsóh Pongrác útnál felszállsz a 901, 918-as buszok valamelyikére Közvágóhíd ill. Kelenföld felè, a Népligetnél leszállsz, majd átsétálsz az Üllői úton a buszpályaudvar mellett lévő megállóba. Onnan a 914, 950, 950A buszokkal kell Dél-pest vagy Pestszentimre felé utaznod a Tinódi utcáig. Sehol sem kell 15 percnél többet várnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!