Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Orange Ways vélemények?

Orange Ways vélemények?

Figyelt kérdés

Egyik barátommal tervezünk egy egynapos kiruccanást Prágába. Az Orange Waysnek van tök jó járata, kora reggel érkezik, és éjfél előtt indul vissza Budapestre. Egy napra talán ez lenne a legolcsóbb és legmegfelelőbb (7000.-/fő oda-vissza).

Viszont sok helyen azt írták, nagyon gáz ez a társaság. Vélemények, esetleg más javaslatok?

2014. dec. 26. 11:56
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

#9: Az sajnos csak nyári időszakban van így..

A cseh-buszt is néztem, de akkor már inkább a vonat. Menetrend ugyanolyan, ár ugyanaz...

2014. dec. 26. 21:00
 12/15 anonim ***** válasza:

Kérdező ne haragudj, de miért kérsz tanácsot, ha mindenkit kioktatsz?

Miért csak nyáron lenne úgy, hogy Pardubicében várakozik??? A Metropol prágai részét altatják Pardubicében, hogy ne hajnalban érjen oda, ezt jól mondta egy másik válaszoló.

A másik, hogy nem 59 euró a jegy, ülőkocsiban már 19 eurótól mehettek, hálóban valóban 59 eurótól van a kétszemélyes. De ülőben mehettek jóval olcsóbban is...

Amúgy én ajánlom, már elég sokszor megjártam az utat a metropollal...

2014. dec. 26. 21:03
 13/15 anonim ***** válasza:
#9-es vagyok, Pardubicén várakoztatott ülőkocsi valóban csak nyáron van, fekvőhelyes és hálókocsi viszont egész évben. Mivel az ülőkocsi kiesik, így 29€-ról kezdődnek az árak.
2014. dec. 26. 21:14
 14/15 A kérdező kommentje:

Igen igen, ez a bajom... De majd megoldom valahogyan, lehet ott alszunk egyet, egész jó árban vannak szállások. Vagy esetleg a reggeli legelső vonattal megyünk, ami dél körül ér Prágába, és este a Metropollal... bár nem tudom, elég-e annyi idő :S

És köszi a válaszokat!

2014. dec. 26. 21:31
 15/15 anonim ***** válasza:

Ha már utaztok ennyit, aludjatok ott. Nagyon jó árban vannak szállások, Prága a lehetőségek városa ezügyben :)

1,5-2 napra bőven van látnivaló.

2014. dec. 26. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!