Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Orange Ways vélemények?

Orange Ways vélemények?

Figyelt kérdés

Egyik barátommal tervezünk egy egynapos kiruccanást Prágába. Az Orange Waysnek van tök jó járata, kora reggel érkezik, és éjfél előtt indul vissza Budapestre. Egy napra talán ez lenne a legolcsóbb és legmegfelelőbb (7000.-/fő oda-vissza).

Viszont sok helyen azt írták, nagyon gáz ez a társaság. Vélemények, esetleg más javaslatok?

2014. dec. 26. 11:56
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Igen gáz társaság.

Javaslat: vonat. Metropol EN, indul 20:05, másnap reggelre van ott. Vissza éjfél körül indul és reggel 8-ra van itt.

2014. dec. 26. 12:02
 2/15 anonim ***** válasza:

Csak egy kis kedvcsináló: Baján minden előzetes értesítés nélkül állt le az Orangeways helyi divíziója, úgy kellett a polgármesternek buszokat tarhálnia más cégektől, hogy másnap legyen mivel dolgozni mennie a népnek.

Ezen kívül a Tékozló Homár is tele van rémtörténetekkel. Szerintem ha nem akarsz ràbâszni, válassz a féltucatnyi busztàrsaság közül egy másikat.

2014. dec. 26. 12:48
 3/15 A kérdező kommentje:
Hmm :/ Ezt sajnálattal hallom. A többi társsaságnak nincs olyan járata, ami este indul innen, és másnap reggelre van ott... a vonat meg 3x annyi, ráadásul már reggel 4-re ott van :(
2014. dec. 26. 13:21
 4/15 anonim ***** válasza:
Én már utaztam velük. Soha többé. Nem részletezem, mert máshol már leírták.
2014. dec. 26. 13:28
 5/15 anonim ***** válasza:
Még ha az 50 eurós felnőtt prágai kirándulójegyet nézem akkor is 15000 forint, ami "csak" duplája nem tripla annyi. De aki szerint sok 15e 1 órányi kényelmes vonatozásért az megérdemli az orangeways szolgáltatásnak nevezett "valami" tevékenységét...
2014. dec. 26. 14:09
 6/15 anonim ***** válasza:
1 órányi = 15 órányi.
2014. dec. 26. 14:10
 7/15 A kérdező kommentje:

Én értem, csak ugye az EN-ra 59 euró a jegy, és túl korán odaér... rossz a menetrendje. Ha vonattal megyünk, akkor már ott kéne éjszakáznunk, máskülönben nem éri meg elmenni...

De mindenképp köszi a válaszokat, lemondok az Orange Ways-ről, kitalálok valami más megoldást....

2014. dec. 26. 18:12
 8/15 anonim ***** válasza:
OrangeWays-el soha. Hidd el, abból a kora reggelből inkább késő délután lenne, az éjfeles indulás meg valamikor hajnalban.
2014. dec. 26. 19:13
 9/15 anonim ***** válasza:
Ha a Metropol berlini része valóban 4:10-re érkezik Prágába. A csak Prágáig közlekedő kocsik viszont csak 6:44-re érkeznek, mivel Pardubicében várakoznak, éppen a hajnali érkezés elkerülése végett.
2014. dec. 26. 20:28
 10/15 anonim ***** válasza:

A Student Agency járatai megbízhatóak, a jegyek is olcsók. Naponta 3 pár Prága-Budapest járatuk van, a jegy 11.000 Ft az oda-vissza útra.

www.cseh-busz.hu/

2014. dec. 26. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!