Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Ha 24-én nem járnak a buszok,...

Ha 24-én nem járnak a buszok, akkor 25-én és 26-án miért járnak?

Figyelt kérdés
December 24. nem is ünnepnap.

2014. dec. 24. 23:09
 1/8 anonim ***** válasza:
55%
24 én is járnak. És ledolgozott ünnepnap.
2014. dec. 24. 23:59
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Valahogy el kell jutni a rokonokhoz, annak akinek nincs kocsija is, és nagy a távolság
2014. dec. 25. 00:30
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
De Bp.-en járnak a buszok.
2014. dec. 25. 02:00
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
de Budapesten kívül még 8 millió ember, van, meg egy kis terület is.
2014. dec. 25. 08:26
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

24-én is jártak végig a buszok, bár jelentősen csökkentett számban, a fő vonalakra korlátozva. Ezen kívül számos helyi hálózat teljesen leállt.

24-én este van idehaza az ünnep fénypontja, amikor a legtöbb család (beleértve a járművezetőkét is) otthon ünnepel. Így egyrészt este alacsony a kereslet, másrészt a járművezetők is szívesen hazatérnek estére. Ezért a csökkentett kínálat.

Ezzel szemben 25-26-án jön el a rokonlátogatások ideje, amikor ismét igény mutatkozik a közlekedési szolgáltatásokra.

2014. dec. 25. 09:17
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

spricc2:

és most, ezzel mit is akartál mondani? Nem az én döntésem az, hogy hol járjanak 24-én - késő d.u./ este - a buszok.

Ha arra akartál rátérni, hogy nagyképü Pesti vagyok, akkor tévedsz. Én pusztán a kérdezőnek válaszoltam, hogy Bp.-en, 24.-én közlekednek a buszok (- akiket érdekelnek a részletek, a BKK oldalán megtalálja), az hogy más településeken mi a helyzet: azt nem tudom (emiatt nem tettem említést róluk).

2014. dec. 25. 09:50
 7/8 anonim ***** válasza:
Járnak 24-én is buszok, szabadnap szerint, csak esti korlátozással, ahogy már írták, valószínűleg az esti 24-i ajándékozás miatt. Míg szintén ahogy írták 25-26-án rokonlátogatások vannak inkább.
2014. dec. 25. 14:03
 8/8 Süle Dominik ***** válasza:
58%
Na látod kérdező ebben tévedsz! December 24.-én ugyanugy járnak a buszok csak délután 4 óra után éjszakai buszok járnak. December 25-26.-án meg azért vannak nappali járatok mert ugyan amiatt amit a többi válaszoló is irt Rokonlátogatások miatt.
2014. dec. 26. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!