Ha 24-én nem járnak a buszok, akkor 25-én és 26-án miért járnak?
24-én is jártak végig a buszok, bár jelentősen csökkentett számban, a fő vonalakra korlátozva. Ezen kívül számos helyi hálózat teljesen leállt.
24-én este van idehaza az ünnep fénypontja, amikor a legtöbb család (beleértve a járművezetőkét is) otthon ünnepel. Így egyrészt este alacsony a kereslet, másrészt a járművezetők is szívesen hazatérnek estére. Ezért a csökkentett kínálat.
Ezzel szemben 25-26-án jön el a rokonlátogatások ideje, amikor ismét igény mutatkozik a közlekedési szolgáltatásokra.
spricc2:
és most, ezzel mit is akartál mondani? Nem az én döntésem az, hogy hol járjanak 24-én - késő d.u./ este - a buszok.
Ha arra akartál rátérni, hogy nagyképü Pesti vagyok, akkor tévedsz. Én pusztán a kérdezőnek válaszoltam, hogy Bp.-en, 24.-én közlekednek a buszok (- akiket érdekelnek a részletek, a BKK oldalán megtalálja), az hogy más településeken mi a helyzet: azt nem tudom (emiatt nem tettem említést róluk).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!