Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Ezért meg lehetne büntetni a...

Ezért meg lehetne büntetni a céget?

Figyelt kérdés

Utaztam busszal nemrég, és akkora volt a tömeg, hogy én már csak elöl tudtam állni, közvetlenül a vezetői fülke mellett. És felfigyeltem, hogy a busz kijelzőjén több hibalámpa is kigyulladt, azonban a sofőr nem tett semmit. A busz digitális kijelzőjén az alábbi ikonok voltak láthatóak:

1: Ezt az ikont mutatta: [link]

2: a Fékbetét kopását jelző lámpa is világított, és érezni meg látni is lehetett, hogy a busz jóval korábban kezd el fékezni a megálló előtt mint általában és ott is alig bírt megállni. A fékek pedig csikorogtak-nyikorogtak.

3: Ha jól emlékszem egy olajoskanna is égett.

4: És egy "ajtó" ikon. Mint amikor valaki jelez. De nem jelzett senki sem csak égett.

5: Egy piros háromszögben felkiáltójel világított a km órában, egész úton

És olyan hangja volt a jelzőcsengőnek amikor záródik az ajtó, mintha egy játékszirénából merülne az elem. Meglehetne büntetni ezért a társaságot, mondván, hogy nem megfelelő műszaki állapotú busszal szállítja az utasokat?

2014. dec. 6. 11:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
ezek szerint neked ez a hobbid, hogy a vezetőfülke mellett nézed a műszerfalat, mit mutat...ha ennyire zavar a gond, akkor ne is ülj buszra, menj gyalog vagy vonattal...fogadni mernék, egyáltalán nem értessz hozzá, csak károgsz, hogy jajj, ez ha így világit, biztosan hibát jelez...de igen, te lennél akkor is megsértődve, ha az összes hibás buszt bevinnék szemlére, és emiatt nem jönne a buszod vagy csak valami tartalékos ikarus.
2014. dec. 10. 19:51
 12/12 A kérdező kommentje:

11-es: Egy nem az a hobbim, hogy ott álljak mellette, csak egyszerűen sokszor van tömeg és ott tudok megállni. De ezt elmondtam, az első mondatomban is, ha a szövegértés nem megy akkor hagyjuk.

2: Ha az overheated meg a hőmérő ikon ég/villog, és a busz is lassabban megy, akkor a hülye is leveszi, hogy valami gáz van...

2014. dec. 10. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!