Ezért meg lehetne büntetni a céget?
Utaztam busszal nemrég, és akkora volt a tömeg, hogy én már csak elöl tudtam állni, közvetlenül a vezetői fülke mellett. És felfigyeltem, hogy a busz kijelzőjén több hibalámpa is kigyulladt, azonban a sofőr nem tett semmit. A busz digitális kijelzőjén az alábbi ikonok voltak láthatóak:
1: Ezt az ikont mutatta: [link]
2: a Fékbetét kopását jelző lámpa is világított, és érezni meg látni is lehetett, hogy a busz jóval korábban kezd el fékezni a megálló előtt mint általában és ott is alig bírt megállni. A fékek pedig csikorogtak-nyikorogtak.
3: Ha jól emlékszem egy olajoskanna is égett.
4: És egy "ajtó" ikon. Mint amikor valaki jelez. De nem jelzett senki sem csak égett.
5: Egy piros háromszögben felkiáltójel világított a km órában, egész úton
És olyan hangja volt a jelzőcsengőnek amikor záródik az ajtó, mintha egy játékszirénából merülne az elem. Meglehetne büntetni ezért a társaságot, mondván, hogy nem megfelelő műszaki állapotú busszal szállítja az utasokat?
11-es: Egy nem az a hobbim, hogy ott álljak mellette, csak egyszerűen sokszor van tömeg és ott tudok megállni. De ezt elmondtam, az első mondatomban is, ha a szövegértés nem megy akkor hagyjuk.
2: Ha az overheated meg a hőmérő ikon ég/villog, és a busz is lassabban megy, akkor a hülye is leveszi, hogy valami gáz van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!