A MÁV-on miért ilyen rossz az első osztály?
Figyelt kérdés
Hetente utazom Budapest és Szeged között, mert Szegedre járok egyetemre és amikor megyek haza a Nyugatiba tartó IC-vel néha 1. osztályra veszek jegyet. (Összesen 4 ilyen alkalom volt. Hozzáteszem, hogy az eheti volt az utolsó.) Az utolsó 2 alkalommal szemét volt szétszórva a kocsiban és, hogy finoman fogalmazzak, nem viszik túlzásba a takarítást. Sem a WC-ben, sem a kocsiban, sehol. Összevetve a 2. osztály helyjegyes kocsiaival, kb. ugyanolyan színvonalú, vagy rosszabb. Az i-re a pontot, akkor tette fel a máv, amikor most pénteken utaztam haza Budapetre. Felszállok a vonatra leülök, és pár perc elteltével 2 utas odajön, hogy ők is erre a helyre kaptakhelyjegyet. What the fuck? Nem azért fizetek a helyjegyért, hogy leülhessek?! Miért kérnek plusz pénzt egy olyan szolgáltatásért, ami nem létezik?2014. dec. 5. 16:50
11/15 anonim válasza:
Indulási helyről indulok, akkor még minden tiszta és rendben van, a wc lehugyozása, a szemét szétdobása a csodás utazókon múlik.
12/15 anonim válasza:
Utolsó, normálisan kitakarítani az indulási helyen se szoktak soha. Ott a takarítás annyiból áll, hogy egy partvist végigtolnak a vonaton, és (jobb esetben) kiürítik a szemeteseket. Amit pl. a vécében látsz, az évek alatt gyűlt össze.
13/15 anonim válasza:
12: Akkor biztos beképzelem a takarítást. :D Vicc, hogy megmondod nekem, hogy mit tapasztaltam.
14/15 anonim válasza:
A többször szoktam én is járni ezen a vonalon de én miskolcról jövök. A Szegedi "IC"-k Szegedről vannak kiállítva és ott tényleg szarnak az egészbe. Érdekes a miskolci IC kell semmi bajom mindig normálisan kivan takarítva tiszta kívül belül, a WC-be van papír víz is, a szegediekbe nagy ritkán fordul csak elő. Helyjegyel sem volt még soha problémám ha adtak egy helyet oda nem is jött más, vagy csak elnézte a kocsit aztán kiderült hogy az övé a másik kocsiba szol. A Szegedi IC kocsik már kívülről is rohadnak szét.. Az első osztály is egy Arp kocsiból van kiállítva.
15/15 anonim válasza:
#13 Akkor lehet, hogy másik vonalon jársz. Nálunk a Budapest-Újszász-Szolnok vonalon az van, amit én írtam. A kocsikban található kosz a kocsik életkorával egyenesen arányos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!