Megteheti ezt a busz soför?
Szaladtam a buszra, már az elsö ajtónál voltam de pont becsukta rám az ajtót és elindult a busz.
A soför látta hogy ott vagyok az ajtóba és fel szerettem volna szálni , de inkább rámcsukta az ajtót.
Egy babakocsit épp felraktak a buszra ( ilyenkor gondolom a visszapillantòt nézni szokták) így láthatta hogy nem csak én szaladtam hogy elérjem.
Igy várhattam majdnem még + 1 órát.
Lehet hogy a kinézetem miatt van? ( rocker vagyok, általában fekete vagy sötét színü ruhában vagyok + bakancs )
Általában lenéznek a kinézetem miatt de nem nagyon érdekel.
Senkivel nem vagyok bunkó, illedelmes vagyok másokkal.
A soför egyszerüen bunkó volt, vagy csak nem volt kedve kinyitni az ajtót?
Mással történt már hasonló?
16/L
Rám úgy zárták az ajtót többször, hogy félig már a buszon voltam. Vannak olyan hülye emberek, akik nem tudják félretenni a nézeteiket munkaidőben sem, és nulla toleranciával viseltetnek a társaik iránt. Ez magában nem is baj, csak akkor ne menjen olyan munkahelyre, ahol emberekkel kell foglalkozni, vagy ha mégis, vegyen részt terápián.
Valószínűleg a te buszsofőrödnek ez volt a nap fénypontja.
Utolsó, båszd meg, ezt te sem írtad komolyan... óránként közlekedő buszról van szó, nem a 7-es buszról. Nyilván marginális az a plusz idő, amit egy-egy futó utas miatt várnia kell a busznak és egy vidéki járatnál simán behozható az a 20 mp késés. Városi környezetben más, ott ha bukja a lámpát a busz, az széthúzza a követést és az egyre több utas miatt csak még jobban elverődik a busz, szóval az oké.
Kérdező, te meg kicsit komplexusos lehetsz, ha rögtön a külsődre fogod. Lehet magad sem vagy megelégedve a külsőddel és ezért vezetsz rá vissza egy ilyen apróságot is - szerintem változtass rajta, akár mainstreamebb irányba... Amúgy a buszsofőrök indulás előtt a jobb tükörbe és a balba is néznek egymás után, így simán lehet, hogy már a balt figyelte és ezért nem igazán észlelt. Persze az is lehet, hogy egy paraszt volt...
Egyszer szemtanúja voltam, amint futott az álló buszhoz egy fickó, a sofőr becsukta az ajtót és bólogatott hogy nem nyitja ki. Erre a fickó izomból belerúgott az ajtóba, majd elsétált. A sofőr úr egyből kitudta nyitni az ajtót, ordított is a koma után...
Engem is hagytak már ott többször, még volt amelyik rám is nézett az ajtónál, de nem nyitotta ki az ajtót. A buszmegállóban is hagytak már ott, töbször is. Akkor a legjobb, amikor az utolsó busz megy el mellettem a megállóban. Amikor meg Felhívom a menetrend alá kiírt telefonszámot, jól lekúr a vénszatyor hogy ő ezzel nem foglalkozik.
Ez a sofőrök játéka. Amikor este nem tudnak aludni, nem a bárányokat számolják, hanem hogy hány emberrel csesztek ki aznap. :"D
"rocker vagyok, általában fekete vagy sötét színü ruhában vagyok + bakancs"
Hozzám jössz? ;)
Váró busz nincsen, csak váró utas.
Egyébként kívánom, hogy ez legyen a komának a legnagyobb öröme az életben. Szerintem ma este este matyizott.
Volt egy borsonline-os cikk, amit szívesen belinkeltem volna nektek, de valamiért, ki tudja miért, töröltek. Szerencsére mentettem a morcos téli napokra, hogy röhöghessek. A lényeg az volt, hogy a BKK-s azt nyilatkozta, a buszsofőrnek nem kötelessége megvárni a szaladó utast, be kell tartani a menetrendet. " A menetrendhez viszont utasainknak is igazodni kell. Nem várható el egy járművezetőtől sem, hogy a megállóban csak az utolsó pillanatban érkező utasokat megvárja."
Ehhez kell tartani magunkat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!