Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Az ÖBB hogy engedhetett meg...

Az ÖBB hogy engedhetett meg magának ilyesmit?

Figyelt kérdés

[link]

A cikk szerint, sok Railjet vonat alatt olyan forgóvázak vannak, melyekkel nem szabadna 230-cal menni, csak 160 km/h-val.

Persze, Magyarországon nem voltak veszélyben az utasok, mert nincs olyan pálya, amin több, mint 160-al mehet.

De, Ausztriában van.

Én is utaztam már Bécs és Linz között és ott 230-cal hajtott a Railjet.

Vagy, a Siemens átverte az ÖBB-t?

2014. nov. 22. 12:26
 1/2 anonim ***** válasza:

Egy két embernek most ugrani fog a karácsonyi prémium a Siemensnél. Nem tartom kizártnak, hogy valamit benéztek a gyártásnál és a hanyagságnak köszönhetően kapott más tengelyt.

Egy ilyen akciónál a szándékosság annyira lehúzná a cég presztízsét, hogy azt nem nagyon vállalják be - szerintem.

2014. nov. 22. 13:40
 2/2 anonim ***** válasza:
No meg azt tudni kell, hogy az ÖBB hozzáállása és mentalitalitása csak innen nézve nagy durranás, Ny-Európából nézve a MÁV szintjén áll... Tehát ez a blama benne van...
2014. nov. 22. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!