Új quad-ot szeretnék venni, valami ilyesmit lehetne?
http://www.youtube.com/watch?v=xtgepE4BhxI
Ilyen kis fasza sportosat akarok ami jól is néz ki csak 250cm -ist a pénz az most nem kérdés,de mivel még nem vagyok 23,5 éves és nincs is A2-es jogsim 2 éve így nem tehetem le még nagy motorra és amúgy sem akarok én még 450-est meg nagyobbat,250 az pont ideális nekem.Csak nem tudom milyen márkát kéne vagy építeni kéne?Válaszaitokat előre is köszönöm.
tök mindegy hány éves vagy a quadot megveheted ha futja rá,amit meg linkeltél azzal amúgy sem lehet közúton menni,se lámpa se,index semmi nem volt rajta és ezek nem is közútra valók,ott semmi értelmük tehát a jogsi hiánya se tántorítson el.
az élmény a terepen lesz nem az aszfalton.
épített quadot meg lepapírozni lesz nehéz,na meg elsőnek igen veszélyes is.
itt is volt egy épített quad,két fiatal csinálta talán 600as nakidbikeból volt benne a blokk,beragadt a gáz aztán az egyik még a háztetőre is felrepült,talán az kórházba is került vagy a másik nem tudom.
a rendőrség le is foglalta a quadot.
a motor építést jobb szakemberekre bízni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!