Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Mi a véleményetek tablet...

Mi a véleményetek tablet használatáról tömegközlekedési eszközön?

Figyelt kérdés
Persze eltekintve a kockázatos vonalaktól. Nem az érdekel, hogy szerintetek veszélyes-e, hanem hogy gondoltok-e valamit azokról, akik tömegközlekedési eszközön előveszik a tabletjüket (nem feltűnési viszketegségből).
2014. okt. 14. 14:22
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez kb ugyanolyan mintha valaki a telóját venné elő.
2014. okt. 14. 16:17
 2/14 dirtboy ***** válasza:
100%

feltűnési viszketegség egy tablet?

talán ha rolex órát mutogatnál akkor talán de egy tablet amit már utánad dobnak a boltban 25ezer ért is hogy lenne már feltűnő?

én max idősebb emberekre gondolok hogy megnéznék mi is az, mert nekik még talán ez a dolog újdonság,nem láttak még ilyet.

2014. okt. 14. 16:29
 3/14 A kérdező kommentje:
OK, kösz, én is így gondolom. Olcsó cucc, de aki nem ért hozzá - és sok ilyen utazik - az esetleg azt gondolja, hogy valami iszonyú drága lehet, drágább, mint akármilyen telefon...
2014. okt. 14. 16:49
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Azért vannak iszonyú drága tabletek ;)

Egyébként engem sem érdekel, ha valaki előveszi. Egyszer nevettem nagyon, amikor a csaj annyira belejött a Fruit Ninjázásba, hogy az egyik "vágással" kirántotta a saját kezéből a tabletet :D Volt ám pánik, hogy vajon tört-e a kijelző, vagy nem :D

2014. okt. 14. 17:56
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem a 80 éves nagyanyám szokott ebookot olvasni a buszon :-) Ha elállítódik, akkor a közelében ülő fiatalokat kéri meg, hogy "nagyítsák meg rajta a betűket", mert azt nem tudja magától. De alapszinten használni tudja.

Ezek után, ha te fiatalként egy tabletet veszel elő, abban szerintem semmi furcsa nincs. Az, hogy valaki busszal utazik, nem azt jelenti, hogy hónap végén biztos kuporgatnia kell az utolsó forintokat kenyérre, és csak nagyzolásból vesz tabletet, amit mutogatásképp vesz elő.

2014. okt. 14. 19:49
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Nincs, abban semmi különös, én is szoktam tabozni a villamoson, ha hosszabb útra megyek, de általában dolgozom rajta. Volt egyszer egy olyan, hogy leül mellém egy srác, előveszi a tabját és elkezd rajta hangszóróval meccset nézni :)
2014. okt. 14. 20:53
 7/14 A kérdező kommentje:
Valamokka: ez igaz, de felmerült bennem, hogy valaki esetleg azt hiszi, hogy egy tablet annyival drágább egy okostelefonnál, mint amennyivel nagyobb, de talán egyre kevesebben lehetnek így, ha vannak egyáltalán, mert szinte minden akciós újság tele van olcsó akciós tabletekkel. Nem is az ár itt a lényeg. A tablet sokkal feltűnőbb, mert sokkal nagyobb. Mintha előhúznék egy nagy képeskönyvet a táskámból, miközben mások csak regényeket olvasnak. Lehet, hogy nem gondolják, hogy drága lett volna, de mindenképpen szokatlan egy tömegközlekedési eszközön. Még egyetlen "tablet-társsal" sem találkoztam, pedig amikor a Kindle-t vittem magammal, sok hasonlót láttam magam körül. Okostelefonom nincs, tehát ez az opció ki volt zárva.
2014. okt. 14. 21:00
 8/14 A kérdező kommentje:
Amúgy nagyon fiatal sem vagyok :)
2014. okt. 14. 21:01
 9/14 anonim ***** válasza:
48%

Ha fej/fülhallgatóval használják, akkor semmi gondom nincs velük. Engem csak akkor zavar, ha én is hallom: nem vagyok rá kíváncsi, amit ő hallgat.

Amúgy én is, szoktam zenét hallgatni a telefonom. Mivel 5 colos, ezért sorozatepizódokat is, szoktam nézni rajta (30, vagy 45 percesek). Filmnézésre: 1, 2 órán keresztül nézni, már nem annyira jó.

2014. okt. 14. 23:25
 10/14 anonim ***** válasza:

Most én is tabletről olvaslak a 82-es troliról :)

Amúgy nem érzem feltűnési viszketegségnek csak el lehet ütni vele az időt. Nem szoktam észrevenni, hogy kinéznének az üléssorból.

2014. okt. 15. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!