Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Nem pesti hallgatói jogviszonn...

Nem pesti hallgatói jogviszonnyal tudok venni tanuló havi bérletet a pesti tömegközlekedési járművekre?

Figyelt kérdés

Debrecenben élek és tanulok. Viszont szeptembertől heti rendszerességgel mennék fel Pestre egy másik dolog miatt. Az is iskola, de nem ad matricát, és jogviszonyt. Pesten viszont ezekben az időkben nem drága jegyeken szeretnék utazni, hanem egy 3450,- os diákbérlettel.

Ez lehetséges úgy, hogy más városban élek és tanulok hivatalosan?

2014. aug. 27. 22:21
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Sajnos nem.
2014. aug. 27. 22:22
 2/4 anonim ***** válasza:
88%

Igen vehetsz, de:

- csilliómillió ilyen kérdés volt már itt, amit a sajátod kiírása előtt kidobott eléd a gyk. Azokat a válaszokat luxus lett volna elolvasni?

- a bérlet leírásában szerepel városnév? Nem. Csak az, hogy nappali vagy esti tagozaton tanulóknak jár. Ebből nem volt egyértelmű?

2014. aug. 27. 22:31
 3/4 anonim válasza:
100%
Én Szegedre járok egyetemre viszont nyáron Pesten dolgoztam és simán tudtam bérletet venni ezen ne aggódj :)
2014. aug. 27. 22:37
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha nappalin vagy estin tanulsz, igen. Levelező nem jó.
2014. aug. 27. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!