Mennyire veszélyes a gettóbusz (99)?
Figyelt kérdés
Budapesten lakok, Nagymező utcában. Új munkahelyem van a Vaskapu utcában. Nincs autóm, ezért a 4,6 villamossal/99 busszal járok most. A 99-es gettójáratot nagyon ki szeretném iktatni az utazásomból, mert a buszsofőrön és rajtam kívül alig van fehér ember. Eddig 3-szor utaztam vele, de tiszta kosz, szemét, cigók lesik az ellenőrt, ordítoznak, szotyit esznek és üvöltetik a cigányzenét (tisztelet a kivételnek). Estefele megyek haza, ezért kicsit parázok mindig, ha valaki tud valami másik útvonalat pls írja le!!!2014. okt. 11. 22:03
11/14 anonim válasza:
Ha 99-es akkor inkább menj el metróval a Határ útig, és onnan Erzsébetre.
12/14 anonim válasza:
Megszokták már a bennszülöttek ,hogy vannak ott néha külsősök is, ritkán kóstolnak be inkább csak megbámulnak mint a gyerek az állatkertben a zsiráfot ,hogy jéé, hát ilyet még nem láttunk. De ha az alapvető biztonsági szabályokat betartod, amit általában is kell rossz környéken vagyis nem mobilozol céltalanul (megállóban kikapják a kezedből és spuri), nem hordasz drága ékszereket, ill. nem látható helyen elől hagyva, nem hallgatsz zenét és figyelsz a környezetedre akkor meg lehet előzni a bajt.
13/14 anonim válasza:
Másik útvonalat már írtak le, de a kérdésre válaszolok, utaztam én is, nem kevés alkalommal a 99-es buszon, és vannak alakok, de még soha nem történt semmi említésre méltó, szerencsésre azért utaznak pozitív arcú emberek is a buszon.
14/14 anonim válasza:
Egyik haveromat kétszer rabolták ki a zsidó negyedben a Dohány utcában közel a zsinagógához ,ahol szinte mindig van rendőr és agyon van kamerázva. Egyszer elkapták a tettest ,egyszer nem. Egyszer egy kertvárosi nyugodt részen kóstolták be (17. kerület Rákos patak környéke). Az ilyen zűrös helyeken, mint a 99-es busz és környezete, ahol átmegy ugye az ember fel van rá készülve, hogy baj érheti és óvatosabb, így jó eséllyel sikerül megelőzni. Nyugodtabb környéken meg hajlamosabbak vagyunk lazábbra venni magunkat, mondván ez nyugodt hely, de ugye láttuk, hogy pl. az elit budai kerületekbe menő 21-es buszon is volt már eksön, egyik harcias bennszülött kést rántott, a másik kardot és a kardos nyert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!