A Blahától mennyire veszélyes az esti órákban kőbányára utazni a 28-as villamossal?
Nem menj túl későn
Olyan tíz óráig max
Mennyire lenne veszélyes? Nyilván semennyire, mivel Pintér és csapatai két hét alatt rendet tettek az országban.
Tényleg nem értem, mitől félsz.
Szerintem ha betartod ugyanazokat a biztonsági szabályokat, mint a város bármely más részén, akkor nem lesz bajod. Kerüld a kihívó ruhadarabokat, ékszereket és drága telefont, mp3 lejátszót itt sem érdemes közszemlére tenni. És persze legyen nyitva a szemed.
De ismétlem, ezek szerintem a város minden pontján követendő szabályok. Mivel a környéknek rossz a híre, ezeket a szabályokat nyilván mindenki tudatosabban követi. Ám egy utazás késő este a 28-ason minden, csak nem veszélyes. Törzsutasként mondom.
Én a 37-essel szoktam utazni onnan. Maximum este 9-ig, ha később kell menni, akkor más útvonalat választok.
Nappal is veszélyes környék, nincs zenehallgatás, telefon elől meg egyéb dolgok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!