A Blahától mennyire veszélyes az esti órákban kőbányára utazni a 28-as villamossal?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 4. 14:46
11/15 anonim válasza:
Nem ért még attrocitás. Pedig nem vagyok nagy darab, az aktatáska-szövetkabát kombináció még akár vonzó is lehetne a bűnözőknek. Ugyanakkor azt látni kell, hogy e valóban lecsúszott környék tele van kamerázva, ami nagy kockázatot jelent a bűnözőknek. Szinte minden megállónak a közelében van kamera, akció után nem lehet észrevétlenül olajra lépni. A VIII. kerületben emiatt inkább magánterületen történik a legtöbb bűncselekmény, közterületen inkább csak a zseblopás megy (pl. 7-es buszon, piacon). A Kőbànyai úton pedig van egy sajátos öntisztuló közösség: a szürkegazdaságban működő piac üzemeltetőinek nem érdeke balhés elemek megjelenése, így aztán jó eséllyel el is kergetnek onnan mindenkit, aki rosszat tenne az üzletnek némi lopkodással, rabolgatással.
12/15 anonim válasza:
Engem ott vertek boxerrel pofán tök váratlanúl... Döntsd el , te . jó mondjuk én 4 év alatt kaptam ( ott volt a gimim ) 1 ilyen attrocitást. Mindenesetre, ha felveszed a zsírfoltos atlétát, meg a maci nacit + papucsot , tuti ,hogy nem fogod őket izgatni.
13/15 anonim válasza:
Én inkább taxival mennék azon a környéken. Megér annyit a békesség.
14/15 anonim válasza:
Nem veszélyesebb, mint a 4-6-on a retardált fiatalok/csövesek.
15/15 anonim válasza:
28-as abszolút nem az, utaztam vele többször is, jó igen a végállomás felé már érdekes alakokat látni, de általában elvannak egymással foglalva és nem törődnek mással. Az meg, hogy egy csöves dünnyög meg ordibál egy kannásbor társaságban nem érdekes, gyakori jelenség erre, de nem kell vele foglalkozni és kész. Na meg igen a kevésbé elit helyre érve értéktárgyakra vigyázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!