A 95ös busz mennyire veszélyes?
Figyelt kérdés
Sosem utaztam még a 95ösön, a stadionok metrómegállótól kéne majd mennem, 7-8 megállót a jövőben, rendszeresen. Kicsit félek mert Kőbányára kell eljutnom és nem sok jót hallok onnan, Bp-n lakom már tavaly óta de sokfelé nem jártam még és az érdekelne mennyire para ez a járat egyedül, fiatal diáklányként. Edzésre kéne majd járnom és az útvonataltervező szerint a leggyorsabb módja ez a busz. Kíváncsi lennék mások tapasztalatára, köszi előre is!2014. jan. 22. 17:42
1/9 anonim válasza:
Semennyire. Amúgy meg első ajtós, szóval azok a férgek, akiktől leginkább félni kell, nem is szállhatnak reá föl.
2/9 anonim válasza:
Nem vészes.1 megállója az csak de az se nagyon.(Hős utca)
3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Akkor megnyugodtam, csak szeretem előre tudni kell-e parázni vagy utazhatok nyugodtan :)
2014. jan. 22. 17:54
4/9 anonim válasza:
Na jah. Az elsőajtós buszok olyanok, mint a SARIDON a fejfájás ellen. :)
5/9 anonim válasza:
Semennyire. A veszélyes környékekről szóló legendál kb. mindig úgy kezdődnek, hogy valaki egy utcán szétnézve lát 3-nál több cigányt és kijelenti, hogy na ez akkor egy brutál környék. Nos, ez így tényleg nem igaz: pl. a 95-ös valóban szegényebb környékeken is áthalad, de egyáltalán nem veszélyes.
6/9 anonim válasza:
Azért a X. ker. Pongrácz és a Hungária közötti része elég veszélyes környék. De a tömegközlekedésben nem igazán kell félni ott sem.
7/9 anonim válasza:
Ott laktam egy ideig,anyum most is ott lakik.Semmi gáz nincsa Pongrácz telepen.Most újitják fel.Igaz volt amikor féltem,de nem volt rá okom.. Van ott egy alapitvány,ami tovább képzéseket tart hajléktalanoknak,meg munkanélkülieknek s az a sok pasi amikor leszállt a buszról elég ijesztő volt,de itt vagyok.(28N)
8/9 10 deka farhát válasza:
Egyszer odacsukta a sarkamat az egyik rakoncátlan busz, de a sofőrje megnevelte és azóta teljesen veszélytelen :)
Viccet félretéve: teljesen normális járat, csak arra kell figyelni, hogy a menetrendje erősen tájékoztató jellegű. Főleg a délutáni csúcsra jellemző, hogy sosem akkor jön, amikor ki van írva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!