Tudok még ez ügyben intézni vmit?
Figyelt kérdés
A barátom tegnap vett bérletet és nem hosszabbították meg neki automatikusan 3 nappal! Amikor megkapta a MÁVos bérletet (persze kiegészítve a BKV-sal= egyesített) megnézte és észrevette, hogy nincs rajta a hosszabítás...Szólt a nőnek és az pedig közölte vele, hogy : Miért nem szóltál hamarabb? Igy jártál! Tudom, hogy ma már 23-a van de tudok még ez ügyben intézni vmit? a baártom helyébe tuti nem mentem volna el addig...2010. jan. 23. 10:35
1/1 anonim válasza:
Én egész egyszerűen nem vettem bérletet. Nevetséges ez a +3 nap amikor 6 napot sztrájkoltak.
Jah hogy mert 50%os volt a szolgáltatás. Jah amikor 161-es busszal utaztam na a vágóhídra az állatokat nem ilyen körűlmények között szállították.
Mivel pénzem nincs és amit bérletre félreraktam 3700 forint sztréjk alatt kénytelen voltam a kocsiba tankolni így majd ha kapok februárban fizetést veszek bérletet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!