Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miskolci kismamik! Hova kell...

Miskolci kismamik! Hova kell mennem/intézni gyes/családi/apasági ügyben?

Figyelt kérdés
hol kell ezeket intézni?Az apaságit azt mondta a védőnőm,hogy az anyakönyvi hivatalban kell.(az igazolás a dokitól megvan)Az hol van?És a többit?Köszönöm ha tudtok segíteni!(33h)
2010. jún. 22. 21:04
 1/5 anonim ***** válasza:

Gyes, családi -MÁK Palóczy u. 5. De a netről tölthetsz le nyomtatványt, hogy ne kelljen annyit szaladgálni, sorba állni.

Az anyakönyvi hivatal elköltözött a Petőfi útról, Miskolc Város honlapján megtalálod, hová.

2010. jún. 22. 22:20
 2/5 anonim ***** válasza:
2010. jún. 22. 22:23
 3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm.És ezt az egyszeri anyaságit ezt hol kell?Vagy ezt majd csak szülés után ha megszületett a baba akkor lehet ígényelni?
2010. jún. 22. 22:35
 4/5 anonim ***** válasza:

Szinte mindent csak akkor tudsz elintézni, mert mindenhez szükséges a gyerkőc taj kártyája, vagy a születési anyakönyvi kivonat.

Előre úgy tudsz dolgozni, hogy kinyomtatod a honlapról az igénylőket, valamint elkészíted a fénymásolatokat az irataidról.

2010. jún. 23. 08:31
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm.Nekem a védőnőm mondta hogy intézzem ezeket,még nem szülök addig.Az egyszeri anyaságit tudom utána csak.Az apaságit is előtte kell,mert ha utána intézem,akor az én nevemre kerül a gyerkőc.Ezért akarom most intézni ezeket,nyilván utána is be kellesz menni,de akkor már meglesz minden papír,párom is beviheti.
2010. jún. 23. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!