Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Miért foglalhatják el a...

Miért foglalhatják el a közteresek az ülőhelyeket az utasok elől?

Figyelt kérdés
Örülök neki, hogy jobban fellép a BKK a bliccelés ellen, de kicsit bunkó dolognak tartom, hogy egyes közteresek, amikor vannak többen, leülnek a szóló buszon az ülésekre, aztán pár megálló után a frissen felszállóknak már csak állóhelyek maradnak. Ez körülbelül olyan, mintha a Mc Donaldsban a takarítók és a biztonsági őr az asztalokhoz leülne, és elfoglalná azokat a vendégek elől.
2014. okt. 4. 11:18
 1/5 anonim ***** válasza:
Tilos nekik leülniük.
2014. okt. 4. 11:38
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem azért, de nem értem a problémádat: engem nem zavar, ha a közteresek ülnek. Tegyék csak nyugodtan.

A rendőr is ülhet a gyorsétteremben, az sem zavar (ha a hasonlítgatásoknál maradunk).

2014. okt. 7. 04:57
 3/5 anonim ***** válasza:
A rendőr szolgálatban miért ülhetne a gyorsétteremben?
2014. okt. 7. 05:15
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem pedig havi 9500 forintért jó lenne, ha mi ülhetnénk le. A jegyellenőrök és a közteresek értünk vannak, fizető utasokért, nem véletlenül minősül szolgáltatásnak a BKK. Nehogy én könyörögjek ülőhelyért, mert a kedves alkalmazott munka közben inkább pihenni szeretne mások kárára.

Az ironikus, hogy ha valaki otthon hagyta a diákigazolványát, azt a sárga földig leszidjátok, érkezik vagy 10 válasz minimum, hogy micsoda szemét bliccelő, és megérdemelte, amikor meg egy közteres/ellenőr vétkez, alig zavar valakit, lásd ezt a kérdést, szinte senkit se érdekel. Mire fel ez a kettős mérce?

2014. okt. 7. 11:50
 5/5 anonim ***** válasza:

Látom, kár bármit is írnom, mert csak azt pontozzátok fel, aki a kedvetekre válaszol.

Ez is kettös mérce, de ezzel, ne is foglalkozzatok!

Ajánlom nektek is, hogy csak álló munkátok legyen, haza us, formaruhába menjetek és ott is álljatok!

U.I.: még valaku elkezdi - nem, nem vagyok ellenőr, vagy közteres.

2014. okt. 7. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!