Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Csak én hányok a mocsoktól a...

Csak én hányok a mocsoktól a buszokon?

Figyelt kérdés
2010. jan. 21. 22:52
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Én BKV-s buszon nagyon régen utaztam de volán járatokon szinte minden nap és ott tisztaság van.
2010. jan. 22. 06:14
 12/21 anonim válasza:
3 napja voltak utcán az új Volvo buszok, mikor utaztam az egyiken. Kedves utastársam ült az egyik ülésen, a másikon pedig a koszos, bakancsos lábát pihentette.
2010. jan. 22. 18:18
 13/21 anonim ***** válasza:
79%

Nagyon régen, még középiskolás koromban utaztam utoljára buszon, de ott történt a következő eset:

Állok a busz hátuljában, felszáll egy kisebbségi asszonyság, 3 porontyával. Az már nyilvánvaló volt, hogy hangoskodtak, a mádám szotyolázott, olyan kisebbség módjára.

Egyszer csak nagyot pröszkölt az egyik poronty, az asszonyság pedig bekapta az orrát a gyereknek, jól megszívta, és a busz két üléssora közötti padlóra köpte a nedvet. Na, engem akkor kapott el utoljára a hányinger.

2010. jan. 22. 18:54
 14/21 A kérdező kommentje:
JÉZUSOM! Ez durva. Visszataszító. :(
2010. jan. 22. 19:58
 15/21 anonim ***** válasza:

Én buszvezető vagyok,és szerintem is lehetnének sokkal tisztábbak a járművek!De kérdezem én,hogyha szerintetek a járművek gusztustalanok,miért szálltok föl?Tudomásom szerint senki sem kényszerít senkit sem,hogy buszozzon,vagy ilyesmi!Van autó,az a sajátod,szépen rendben tarthatod,stb...Van kerékpár,robogó,sőt,lehet gyalogolni is

De ha valamit használunk,szerintem ne rondítsuk még jobban!Nem akarok senkit sem megbántani,de értse meg mindenki,hogy nem a buszvezető tehet róla!Nincs rá pénz!!!Én ráadásul napi 8-9 órát a buszban ülök,mégsem szidom!Ez van sajna...Ha valaki használja,vigyázzon rá,akinek pedig nem jó a busz,vagy bármi más,ne szálljon föl!

2010. jan. 22. 20:01
 16/21 anonim ***** válasza:

A MUSZÁJ nagy úr!

Tetszik-nem tetszik ez van.

kocsi, robogó nincs, biciklizek 10km-es távon belül bármikor(fagyban is , mint tegnap, de esőben már hagy ne).

De hogy tanulni tudjak napi 30km-t kellene gyalogolnom vagy bicikliznem(+MÁV 21+21km)?

Így is , h tömegközlekedem napi ~5 km-t gyalogolok a buszmegálló-buszmegálló-vasútállomás-egyetem között.

2010. jan. 23. 10:41
 17/21 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a kommentálást. Amúgy én is az utasokat ítélem el. Beülök a négyes ülésbe, utastársam a lábát a szembelévő űlésen pihenteti. Csak úgy mint másoknál. Ilyen velem is volt. Sőt olyan is, hogy hajléktalan utazott a buszon, az első ajtónál álltam, pisiszag és mosdatlanságát jellemző szagok szálltak a levegőben, rosszullettem, de a kutya se figyelt rám, csak a buszsofőr. Megálltunk, kinyitotta az ajtót és ő akarta a mentőt hívni. Végül nem hívta ki, mert elmeséltem miért lettem rosszul. Na de erről is tükröződik, hogy milyenek az emberek. Meg amikor kiöntenek valamit, hánynak, csak úgy otthagyják. Legalább próbálnák eltakarítani, vagy szólnának a buszsofőrnek. Na és a firkálásokról nem is beszélve. Ha valaki valami szépet rajzolna, akkor azért nem ítélném el, nade, hogy mindenféle irka-firkákat mindenhova ahova csak lehet. Nem mondom nagy bunkóság. =S No de ez itt Magyarország. 15/L
2010. jan. 23. 12:41
 18/21 anonim ***** válasza:
69%

én kocsival járok,de én is lehánynám ,sztem azt kéne csinálni hogyha mindenki lehányná a buszt vagy metro belsejét,akkor több munkalehetöség lenne,pl:takaritoknak!

na mit szoltok?

2010. jan. 27. 22:26
 19/21 A kérdező kommentje:
idiota-.-
2010. jan. 28. 20:02
 20/21 anonim ***** válasza:

01-27 22:26 os vagyok!

miért,sztem jo ötlet lenne,

vagy hányjuk le az ellenöröket!!

tök állat!!

2010. jan. 31. 21:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!