Csak én hányok a mocsoktól a buszokon?
Nagyon régen, még középiskolás koromban utaztam utoljára buszon, de ott történt a következő eset:
Állok a busz hátuljában, felszáll egy kisebbségi asszonyság, 3 porontyával. Az már nyilvánvaló volt, hogy hangoskodtak, a mádám szotyolázott, olyan kisebbség módjára.
Egyszer csak nagyot pröszkölt az egyik poronty, az asszonyság pedig bekapta az orrát a gyereknek, jól megszívta, és a busz két üléssora közötti padlóra köpte a nedvet. Na, engem akkor kapott el utoljára a hányinger.
Én buszvezető vagyok,és szerintem is lehetnének sokkal tisztábbak a járművek!De kérdezem én,hogyha szerintetek a járművek gusztustalanok,miért szálltok föl?Tudomásom szerint senki sem kényszerít senkit sem,hogy buszozzon,vagy ilyesmi!Van autó,az a sajátod,szépen rendben tarthatod,stb...Van kerékpár,robogó,sőt,lehet gyalogolni is
De ha valamit használunk,szerintem ne rondítsuk még jobban!Nem akarok senkit sem megbántani,de értse meg mindenki,hogy nem a buszvezető tehet róla!Nincs rá pénz!!!Én ráadásul napi 8-9 órát a buszban ülök,mégsem szidom!Ez van sajna...Ha valaki használja,vigyázzon rá,akinek pedig nem jó a busz,vagy bármi más,ne szálljon föl!
A MUSZÁJ nagy úr!
Tetszik-nem tetszik ez van.
kocsi, robogó nincs, biciklizek 10km-es távon belül bármikor(fagyban is , mint tegnap, de esőben már hagy ne).
De hogy tanulni tudjak napi 30km-t kellene gyalogolnom vagy bicikliznem(+MÁV 21+21km)?
Így is , h tömegközlekedem napi ~5 km-t gyalogolok a buszmegálló-buszmegálló-vasútállomás-egyetem között.
én kocsival járok,de én is lehánynám ,sztem azt kéne csinálni hogyha mindenki lehányná a buszt vagy metro belsejét,akkor több munkalehetöség lenne,pl:takaritoknak!
na mit szoltok?
01-27 22:26 os vagyok!
miért,sztem jo ötlet lenne,
vagy hányjuk le az ellenöröket!!
tök állat!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!