Mi ez a hang az újabb buszokon?
Figyelt kérdés
Van egy hang. Olyasmi lehet mint a duda de mégsem az. figyelmeztető hang! Ha mondjuk biciklis megy az út szélén akkor használják. Olyan mintha valaki fütyülne.
Erről tudnátok videót küldeni? vagy mi ennek a hangnak a neve?
2011. aug. 17. 19:56
1/7 anonim válasza:
Az indexnek van hangja és akkor is használják amikor egy biciklis meg az út szélén.
Nem tudom milyen új buszra gondolsz mert van Credo, Volvo, Mercedes meg ti tudja még milyen.
2/7 A kérdező kommentje:
nem 1 kategóriára van jogosítványom. ebből ered , hogy tudom , hogy milyen hangja van az index relének. Amikor meglátják a kollégájukat akkor is szokták használni. Van , hogy ez a figyelmeztető hang olyan , mintha ostorral csapnának.
2011. aug. 17. 21:33
3/7 A kérdező kommentje:
Ezen a videón hallani. Igaz ez motorosokat utánoz. 00:11nél és 00:17nél hallani. ugyan ilyen hang.
2011. aug. 17. 21:39
5/7 anonim válasza:
Ami a videóban van az a hang az ÖNINDÍÍÍTÓÓÓÓ... :D
Ő azt utánozza!
6/7 A kérdező kommentje:
Tisztába vagyok vele! De ez a figyelmeztető hang is ilyen! azért mutatom....-_- :D
2011. aug. 17. 23:00
7/7 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!