Kell ezért fizetnem a Vonaton?
Figyelt kérdés
Vonaton hoznák haza édesanyámnak egy kézzel hajtós jobbos 3 kerekű rokkantkocsit Vácról Szolnokra.A MÁV ez kerékpárként kezeli és kell rá fizetnem kerékpár jegyet vagy nem?Nincs semmilyen igazolványom csak olcsón jutottam hozzá és szeretném rokkant édesanyámat meglepni egy ilyen aprósággal.Nagy hasznát venné!2010. jan. 21. 18:00
1/2 anonim válasza:
Azt nem tudom hogy ezt a kerekes kocsit kerékpárnak tekintik.e cagy csak csomagnak.Ha te már utána jártál,és biztosan tudod hogy kerékpárnak veszik,akkor kell jegy.Szerintem a pénztárban kérdezd meg,hogy kell e jegy.lehet hogy eltudod szállítani csomagként is.
2/2 anonim válasza:
A rokkantkocsi szállítása alapesetben ingyenes, bár ha nincs ott az illető, akkor passz. (de valószínűleg akkor is) Hívd fel szerintem a 06/40/494949-et. (MÁV információ)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!