Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » A BKV bérlet és jegy Viszontel...

A BKV bérlet és jegy Viszonteladó helyek megszűntek Budapesten? Miért?

Figyelt kérdés
A Deák téren és a Boráros téren ahol volt, már nincsenek. Máshol nem néztem. A viszonteladó helyek érdekelnek.

2014. szept. 17. 20:15
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Ez van.

A BKK-t nem fogja érdekelni, hogy hogyan, csak legyen érvényes bérleted.

Ha nem tudod használni a diákodat, akkor így jártál. Amúgy is, ha már, nem vagy suliban, az a pár hónap, így is, ajándék (hogy olcsóbban vehetsz bérletet).

Másnak sem jobb a helyzet, de nem tud mit tenni.

2014. szept. 17. 22:30
 12/23 anonim ***** válasza:
Amúgy arra készülj, hogy mivel nem te vagy az egyetlen, akinek október 31-ig van csak érvényes diákja, másnaptól fokozottan ellenőrzik a matricákat a diákokon, tehát szinte majdnem biztos, hogy elkapnak.
2014. szept. 18. 11:48
 13/23 anonim ***** válasza:
30%
Ne csak a bliccelőkkel foglalkozzatok, hanem a cégen belüli sikkasztásokkal is. Ott nem egy vacak 350 ft-os jegyről van szó, hanem milliókról. Ráadásul azok a mi, becsületesen megvásárolt bérleteinkből gyűltek össze részben.
2014. szept. 18. 19:02
 14/23 anonim ***** válasza:
82%

Azzal is eleget foglalkozik a média, meg mindenki.

Ez még nem mentesít a jegyvásárlás alól. Aki így áll hozza, miért várja el a másiktól, hogy ő tisztességes legyen?

2014. szept. 18. 19:17
 15/23 anonim ***** válasza:
26%

Tőlem igazán távol áll a csalás, bliccelés.

Általában van bérletem. Csak kétszer bírságoltak. Abból is egyszer vettem bérletet csak elvesztettem. A másik alkalommal volt jegyem csak véletlenül elfelejtettem lyukasztani.

De mit csináljon az, Aki annyira szegény, hogy nem TUD bérletet venni, mert ennivalóra is alig futja???

Ezt is gondoljuk már meg!

2014. szept. 18. 20:20
 16/23 anonim ***** válasza:
54%

"De mit csináljon az, Aki annyira szegény, hogy nem TUD bérletet venni, mert ennivalóra is alig futja???

Ezt is gondoljuk már meg!"

Menjen gyalog a pics-ába. Ne vicceljünk már mindig ez a szar ócska duma jön elő.

Aki szegény az a boltban is lophat korlátlanul mert ugyanmár szegénynek élnie is kell?

Inkább ez a szégyen felfogás, hogy aki szegény az lopjon nyugodtan. Aki meg nem szegény az találjon valami jó ideológiát magának a lopásra: pl. koszos ülések vagy a késő járatok. És máris lehet lopni.

2014. szept. 18. 21:16
 17/23 anonim ***** válasza:
35%

Igazad van, nem szép dolog a bliccelés, de ne emlegessük már egy lapon a BOLTI LOPÁSSAL! Utóbbinál nem egy vacak 8 ezer forintos helyszíni bírságot, vagy utólag 16 ezer forintot kell befizetni, hanem szabálysértést követsz el, oda az erkölcsi bizonyítványod, priuszt kapsz a nyakadba, ráadásul be is zárhatnak pár napra.

A bliccelésért járó bírság, ha jobban akarjuk definiálni, akkor egy, ráutaló magatartással (felszálltál a járműre) elfogadott szerződésben szereplő következménynek felel meg, érvényes jegy/bérlet hiányában történő utazásért. Tehát csak rád tartozik az ügy, és magára a BKK-ra, semmilyen egyéb hatóságra nem, nem szabálysértés, és nem bűncselekmény.

Nem áll szándékomban a bliccelők védelme, de szeretném, ha végre rájönne legalább egy pár ember, hogy mekkora baromságot hangoztat azzal, amikor a bliccelést a bolti lopással teszi egyenlővé.

2014. szept. 18. 22:11
 18/23 anonim ***** válasza:
29%

Teljesen egyetértek a 19-essel, sőt kiegészíteném még valamivel.

Ennivalót, használt ruhát, olykor szállást is biztosít néhány segélyszervezet a rászorulóknak. Sőt egy fél kiló kenyér árát még össze is lehet koldulni, végső esetben.

Ami a 18-as hozzászólását illeti, egyszerűen ALJAS.

Biztos vagyok benne, hogy az ilyen féktelenül önző, minden együttérzés nélküli emberek lennének az elsők, akik lopnának (vagy még sokkal durvábbakat is elkövetnének), ha Ők kerülnének nehéz helyzetbe.

E mellett SZŰK LÁTÓKÖRŰ is. A gazdagoknak ugyanis a szegények kihasználásából szerzik a pénzüket. Azt pedig már a közmondásból is tudjuk, hogy "a bárányt etetni kell, ha nyírni akarják".

2014. szept. 18. 22:58
 19/23 anonim ***** válasza:
33%

20-as vagyok. Kifelejtettem a legfontosabb mondatot a 19-essel egyetértő és Őt kiegészítő hozzászólásomból:

Buszjegyet/bérletet viszont nem osztogat egy segélyszervezet se. Legalább is legjobb tudomásom szerint.

2014. szept. 18. 23:06
 20/23 anonim ***** válasza:
18%
Minek kellett lepontozni a #19-es válaszadó írását? Vette a fáradtságot ahhoz, hogy normális, elfogulatlan, korrekt választ írjon, nem pedig csak lesuttyózott másokat hatalmas arccal. Ráadásul igaza is van a témával kapcsolatban.
2014. szept. 18. 23:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!