Dodge kérdése:
Hogy tudok petíciót indítani?
Figyelt kérdés
Szeretnénk, ha nem járna külön hév Békésmegyerre és szentendrére, ugyanis az előbbi sokkal sűrűbben jár, míg az utóbbi meglehetősen ritkán. Plusz előny a Békásmegyerig közlekedőknek, hogy Ők bármelyik hévvel tudnak menni, azonban rengetegen vannak akiknek 20-40 percet is kell várniuk egy szentendrei hévre. Szóval szeretnénk petíciót indítani, hogy vagy sűrítsék a járatokat a Szentendrei vonalon vagy ne legyen külön Békásmegyeri hév.2014. szept. 2. 21:35
11/11 anonim válasza:
Már bocsi egyébként, az előző válaszok igen kimerítőek voltak, én csak azt kérdezném Tőled, kedves kérdező, hogy valójában mi az ami zavar? Mert nekem úgy tűnik, pusztán csak irigység alapú hőbörgés ez, nem más! Akkor is petíciót akarnál benyújtani ha Békásmegyer nem létezne, csak a Szentendrei HÉV lenne fél óránként és passz? Eszedbe se jutna! Csak ez a "bezzeg nekik mért jobb mint nekem?" meg "akkor legyen nekik is szarabb!" stílus!! Eléggé szánalmas! Tudod mit? Költözz át Békásra, és neked is 10 percenként megy a HÉV! Ha megsértettelek akkor szándékos volt! További jó utazást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!