Mennyit keresnek a BKV dolgozók?
Figyelt kérdés
Sok helyről azt hallom, hogy többet mint pl. az egészségügyi vagy oktatási alkalmazottak.2010. jan. 16. 08:36
11/15 anonim válasza:
Vidéken mégsem sztrájkolnak! És miért nem? Mert örülnek hogy van egyáltalán munkájuk!!! Nektek is örülnötök kéne hogy 150-et megkerestek mikor sokan ugyan úgy 3 műszakban minimálbérért robotolnak!!!
12/15 anonim válasza:
18:21-nek!
Nem tudom,hogy nálatok mi a helyzet,hogy van-e szakszervezet..Nálunk van,és nem hagytuk,hogy a fizetésünket csökkentsék,ha már emelni nem akarták!Mi is örülünk,hogy van munkánk,mindenki félti is!De ha van valamilyen eszköz a kezedben,hogy egy kicsit jobb legyen az életed,vagy csak ne legyen rosszabb,akkor azt használni kell!!Mi csak ezt tettük!
13/15 anonim válasza:
Ja,és még annyi,hogy én 30 éves vagyok,nem régen BKV-zok,és hidd el,nagyon boldog lennék,ha 150.000-ft-ot keresnék!Itt sincs kolbászból a kerítés...
14/15 anonim válasza:
Nem értem az embereket, nézzen már mindenki magába. Nem hiszem, hogy bárki visszautasítaná, ha egy szervezet elérné azt neki, hogy esetleg több fizetést kapjon. Nem az lenne a normális, hogy minden munkahelyen legyen a dolgozóknak erős érdekképviselete, ami kiharcolja nekik a jobb munkakörülményeket, a több fizetést, jutattást? Nem a BKV-sok tehetnek róla, hogy nincs ilyen a vidékieknek, a tanároknak, a henteseknek stb. Tőlünk kicsit nyugatabbra ez teljesen elfogadott dolog, hogy létezik képviselet, és nem csak az állami vállalatoknál, hanem a maáncégeknél is.
15/15 anonim válasza:
Nálunk itt az Alba Volánnál kb 100-130 körül kapnak kézhez a buszsofőrök PLUSZ még amit hozzá csalnak a "nem adok jegyet" című dologból. De ez inkább a helyköziekre vonatkozik, a helyin nem lehet annyit csalni. Tudom hogy rossz a helyközieknek a fizetésük és azért csinálják a zsebre makizást, ezért leginkább a Volán a hibás h lehetne egy 150 minimum fizetésük, végülis elég nagy felelőségű munkát végeznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!