Mennyit keresnek a BKV dolgozók?
Kíváncsi lennék milyen munkakörben kap valaki a BKV-nál 197000 Ft nettót. Illetve azt hiszem tudom: ha az illető 50 éves elmúlt, 25-30 éve vezeti a buszt balesetmentesen, kifogott egy jó hónapot, mert volt túlórája, vagy dolgozott szenteste, akkor kereshetett ennyit.
A kérdező gondolom elsősorban a járművezetők fizetésére kíváncsi. Elég nagy a szórás, sok mindentől függ, kor gyakorlati idő, járműtípus, műszak (délelőtt, délután, éjszaka, ledolgozott órák száma, 100 és 200 ezer között bárhol lehet.
Konkrét adatok: a férjem 50 éves, 18 éve buszvezető, január 8-án 167000 Ft fizetést kapott. Én szintén 20 éve vagyok ott, nem járművezetőként, de forgalmi területen, három műszakban, átlagosan 150000 Ft-ot kapok havonta.
18:09
Tudom nem Ön kérdezett, de ebből Pesten meglehet élni? Egy Veszprémi
13:58-nak!!
Úgy látom,nagyon pikkelsz a BKV-sokra.Ha irigy vagy,menj Te is buszozni,és ha 197.000-ft-ot keresel,szólj,és esküszöm,az én fizumat is nekedadom!!És a 197.000-ben benne lehet minden juttatás!!Várom a leveledet,és a bérpapírodat!!
18:09-es vagyok.
19:48-asnak: Igen, megtudunk élni belőle, nekem nincs okom panaszra. Igaz mi ketten vagyunk, gyerek nincs. Panellakásban lakunk, van egy 10 éves autónk, és egy évben egyszer telik egy olcsóbb nyaralásra. A kollégáimnak, akiknek van esetleg két-három gyerekük, már természetesen nem ilyen könnyű a helyzetük.
20:05-ösnek: igen, tudom hogy a járművezetők vidéken sokkal rosszabbul keresnek. De az a véleményem, hogy nem a mi fizetésünk a sok, hanem a tiétek nagyon kevés. És nemcsak a tiétek, hanem bárkié, aki ennél kevesebbet keres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!