Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Mi lenne, ha egyszer az...

Mi lenne, ha egyszer az utasok sztrájkolnának?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, hogy pl. 3 hónapig senki nem vesz sem bérletet, sem jegyet.

(Gondolom, hogy mindenkit megbüntetnének, de érné veszteség a bkv-t?)

2010. jan. 13. 20:22
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Mi lenne? Jó lenne! :D Jó ötlet, de ahhoz túl fontos a tömegközlekedés, hogy ennyi ideig nélkülözni tudjuk.

Már hogyne érné veszteség a BKV-t? Nagyon is. Bár, ők minden pénzüket csak végkielégítésekre adják. Hisz hallod.

2010. jan. 13. 20:25
 2/14 A kérdező kommentje:
Nem arra gondoltam, hogy ne használjuk!!!! Sőt!
2010. jan. 13. 20:27
 3/14 anonim válasza:

Úgyvan! Blicceljen mindenki! Ha meg jön az ellenőr, összefognak az utasok és közös erővel leverik, sőt, ha a sofőr ellenkezne, még a buszt is elvezetik! :D

Én benne vagyok!

2010. jan. 13. 20:30
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

az a baj, hogy itt sajnos nem a vezetőség (akik kapják a nagy pénzeket) a hunyó...

És az is hogy a dolgozók minket szivatva próbálnak kicsikarni választ OLYANOKBÓL akik luxusautóval járnak (ergo nem érinti őket).

Egyépként igen megoldható lenne hogy kollektív jegynemvásárlással pillanatnyi fizetésképtelenséget érjenek el az utasok.

2010. jan. 13. 20:30
 5/14 anonim ***** válasza:
Hát furi volna én benne volnék,ha lenne még pár emberke mondjuk úgy 2000.És folyamatosan nőne a számu(n)k.
2010. jan. 13. 20:31
 6/14 A kérdező kommentje:
Egyáltalán meg lehet szervezni egy ilyen "sztrájkot"?
2010. jan. 13. 20:32
 7/14 anonim ***** válasza:

veszteség érné a bkv-t?

úgy mint a máv?

amikor nem jártak a vonatok és plusz bevétellel zárták a napot

2010. jan. 13. 20:34
 8/14 anonim ***** válasza:
ez már nekem is eszembejutott, de sajnos úgysem kivitelezhető:)
2010. jan. 13. 20:35
 9/14 anonim ***** válasza:
Én benne vagyok, aki csak tudja mellőzze a bkv buszokat, és azért folyik a sztrájk hogy a SZAKSZ. vezetőit küldjék a tundrára békanyálat szopogatni.
2010. jan. 13. 20:41
 10/14 anonim válasza:
Én eddig mindig megvettem becsületesen a bérletet 9400 Ft-ért. Tegnap kis híján eltapostak mikor felakartam szállni a Ferenciek terén a 15 percenként közlekedő 173as nemcsuklós buszra. A sokadik buszra fértem fel, de a inkább már gyalogoltam mint hogy nyomorogjak és bosszankodjak. És egyúttal megfogadtam hogy nem veszek bérletet ha lejár és nem fo érdekelni, más is bliccel, és megússza. 6 éve veszek bérletet, eleget adam már ennek a szemét bandának.
2010. jan. 13. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!