Mennyi az esélye, hogy leadják a diákigazolványomat és a bérletemet?
Figyelt kérdés
Ma délelőtt elhagytam a diákigazolványomat a bérletemmel együtt, de ez csak akkor tűnt fel, amikor az ellenőr felszállt a buszra és persze megbüntetett. Tudom, hogy van egy olyan opció, hogy ha 3 munkanapon belül leadják a busztársaságnak és én igazolni tudom magam, akkor nem kell kifizetnem a teljes büntetést hanem csak 800FT-t. De ha addigra nem adják le akkor nincs mese. Valaki nem volt hasonló helyzetben? Mennyi az esélye hogy leadják?2014. aug. 7. 20:09
1/4 anonim válasza:
Én voltam ilyen helyzetben, 2 hónapja történt és nem adták le. Ha elmentek bejelenteni az okmányirodába, akkor kiadnak rá egy körözést, de egyébként szerintem nincs sok esélye.:/ Azért drukkolok!
2/4 anonim válasza:
Ha nem adják le, akkor a diákigazolvány eltűnését mindenképp jelentsd be a rendőrségen. Bár fölösleges fársztó hercehurcának tűnik, azért hidd el, hogy érdemes. Itt gyakorin is rengeteg olyan esetről van kérdés, hogy X éve elhagytam a diákomat, de most kaptam a bkv-tól a csekket, pedig én nem is utaztam, mit csináljak Elég kellemetlen szituáció.
De azért drukkolok, hogy meglegyen. :)
3/4 anonim válasza:
Ugyanez tortent velem tegnap es gozom sincs, hogy mitcsinaljak vagy meddig varjak..
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget! Naponta hívtuk a Tisza Volánt, de semmi hír. Holnap megyek az okmányirodába, hogy új diákot igényeljek, aztán meg a büntetést is befizetem. Máskor jobban figyelek...
#3. neked azért még drukkolok hátha szerencsésebb leszel!
2014. aug. 10. 19:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!