Meddig tart a BKV sztrájk?
Figyelt kérdés
2010. jan. 12. 13:58
1/22 anonim válasza:
2/22 anonim válasza:
nem tudni ameddig megnem egyeznek! jelen pillben nevelőapukám munka helyéről haza fog ggyalogolni mert másképp nem juthaza, én iskolába nem jutottam be mert busz nem jár nálunk
3/22 anonim válasza:
Mi 9 km-t gyalogoltunk, hogy beérjünk a vizsgára... :) De legalább meglett. :)
4/22 anonim válasza:
14:16, az első szmájli szomorú lenne. :D
5/22 anonim válasza:
remélem sikerült is a vizsgád!! majd írd meg hogy milyen lett
7/22 anonim válasza:
Rohadjanak meg a szakszervezetek, a buszsofőrők és mindenki aki ebben részt vesz! nem tudom megkeresni azt a tetves bérletem árát, ha nem tudok menni dolgozni! és fejberugom ha ellenőr ezért megakarna büntetni, mert nincs jegyem vagy bérletem!
8/22 A kérdező kommentje:
Tök igazad van haver. NE is vegyél jegyet, SE bérletet.
Nem árt tudni: Az ellenőr nem nyúlhat hozzád, nem kell odaadnod az irataidat, és ha rendőrt hív akkor a rendőrnek oda kell adnod az irataidat, de Ő (a rendőr) nem adhatja ki az adataidat az ellenőrnek, ha odaadja neki akkor FELJELENTHETED (jogosan).
2010. jan. 12. 19:35
9/22 anonim válasza:
és ha kihívja a rendőrt akkor se vagy köteles megvárni tehát mire odaér te már nem leszel ott, de ha esetleg lefog akkor szintén feljelentheted az ellenőrt.
10/22 anonim válasza:
3hétig is eltarthat akár készüljetek a legrosszabra,bringákat előkotorni a sufni ból:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!