Felveszed a buszmegállóban várakozó utasokat a sztrájk miatt?
Figyelt kérdés
Ha nem, akkor miért nem?2010. jan. 12. 08:02
21/26 anonim válasza:
Ja, BKVF. De ebből az esetből nem azt kell leszűrni, hogy akkor mindenki rohadjon meg, hanem azt, hogy érdemes körültekintőnek lenni.
22/26 anonim válasza:
Persze hogy nem azt:)
Csak gondoltam beillesztem:D:)
23/26 anonim válasza:
az a baj,hogy hozzám már csak egyvalaki férne el,az is max a bringám vázán:)
24/26 anonim válasza:
Nem. Én így "szolidaritok" a buszsofőrökkel...
Ezenkívül nincs kedvem órákig mások nyavalygását hallgatni a kocsimban!
25/26 anonim válasza:
Ki akartam próbálni, ki is próbáltam de nem jó tapasztalat.. Sport swiftem van, kicsit intenzívebben vezetek az átlagnál.. Felvettem egy egész jó csajt 19éves volt, Sötétítés,sportkipufogó, hangos zene.. indulásnál kicsit csikorgattam a kereket, meg 70-80-al mentem erre megszólal h ne vezessek ilyen durván.. hát mondom ez kész, ő stoppol és még válogat is... szal ezért nem fogok megállni máskor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!