Felveszed a buszmegállóban várakozó utasokat a sztrájk miatt?
én meg inkább helyes fiatal pasikat vinnék,a missp*csáknak nem állnék meg...riszálják csak magukat ma IS :D
de egy idős nénit v bácsit tuti elvinnék,sőt meg lehet ha pakkokkal van be is segiteném a kocsiba,max ugy teszek mintha ismerném,aztán elmondom neki h miér tettem így!
Nekem amikor lerobbant a kocsim a hóviharban olyan helyen amerre busz sem jár és gyalogoltam az út mellett a bokáig érő latyakban még le is dudált a sok paraszt...
Meg volt olyan bunkó is aki lehúzott ablak mellett rikácsolva röhögött ki..
Majd szerinted pont a buszmegállóban állókat fogják felvenni..
Amúgy felnyitottad a szemem mi lehet a bajunk, és miért vagyunk ennyire "bunkók":-))
Sosem felejtem el,10 éve történt kb. Tél volt esett a hó fújt a szél. Szibériai körülmények. Defekt, nőként nekiálltam cserélni a városba a kereket.Meg tudtam csinálni,mert ugye ezt tanulja az ember.De egyetlen férfi, gyalogos nem jött oda, hogy megkérdezze "segíthetek". Rohadtul rosszul esett.
Még annyit hogy délután 3 kor robbantam le kb másfél órát stoppoltam hátha vki segít mielőtt elindulok gyalog..
Egyedül 2 szerb állt meg akik próbáltak bebikázni..
De miutána generátor megadta magát az akksi meg lemerült így addig ment csak a motor amíg a kábel rajta volt..
Mi ma 2 osztálytársamat hoztuk el egy darabon.
De volt már olyan hogy felvettek a tanárok minket, mert az orrunk előtt ment el a busz.
"Tegnap este az Élessaroknál csupán jóindulatból, felvettem két lányt, mivel (már) autóval közlekedek. Hálából ellopták a telefonomat a szélvédőről. Hát én soha többet nem veszek fel senkit, felőlem ott is aludhatnak a megállóban, és minden autós figyelmébe ajánlom, hogy vannak ilyen emberek akik képesek így kihasználni az ember jóindulatát, de hát ez Magyarország. Ennyit a híres "telekocsi" rendszerről amit annyira istenítenek."
Ezt ajánlom figyelmetekbe;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!