Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Felveszed a buszmegállóban...

Felveszed a buszmegállóban várakozó utasokat a sztrájk miatt?

Figyelt kérdés
Ha nem, akkor miért nem?
2010. jan. 12. 08:02
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
85%
Kedves Utolsó!Igazad van.
2010. jan. 12. 10:47
 12/26 anonim ***** válasza:
47%
Én nem veszek fel senkit, egyrészt honnan tudjam hova megy, másrészt meg a végén úgy járok, mint a világok harca filmben, hogy meglátják és neki esnek a kocsinak, hogy én is, de nekem fontosabb dolgom van stb. Meg egyáltalán soha nem szednék fel vadidegen embereket, hogy miközben vezetek 40 centire legyen tőlem, és ez akkor sem változik, ha épp sztrájk van és nem jön neki busz.
2010. jan. 12. 12:03
 13/26 anonim ***** válasza:
36%

én meg inkább helyes fiatal pasikat vinnék,a missp*csáknak nem állnék meg...riszálják csak magukat ma IS :D

de egy idős nénit v bácsit tuti elvinnék,sőt meg lehet ha pakkokkal van be is segiteném a kocsiba,max ugy teszek mintha ismerném,aztán elmondom neki h miér tettem így!

2010. jan. 12. 12:27
 14/26 anonim ***** válasza:
75%

Nekem amikor lerobbant a kocsim a hóviharban olyan helyen amerre busz sem jár és gyalogoltam az út mellett a bokáig érő latyakban még le is dudált a sok paraszt...

Meg volt olyan bunkó is aki lehúzott ablak mellett rikácsolva röhögött ki..

Majd szerinted pont a buszmegállóban állókat fogják felvenni..

2010. jan. 12. 14:58
 15/26 A kérdező kommentje:
utsó, végre valaki:-))
2010. jan. 12. 15:00
 16/26 anonim ***** válasza:
58%
Amúgy a kocsim azóta sem jó, ma meg nem tudtam bemenni dolgozni a sztrájk miatt, ha emiatt elveszítem a munkámat amit egy hónapja sikerült szerezni 4 havi munkanélküliség után, én esküszöm az égre hogy megyek a Kossuth térre bazaltkövet dobálni a Krva anyjukba!!!
2010. jan. 12. 15:02
 17/26 A kérdező kommentje:

Amúgy felnyitottad a szemem mi lehet a bajunk, és miért vagyunk ennyire "bunkók":-))

Sosem felejtem el,10 éve történt kb. Tél volt esett a hó fújt a szél. Szibériai körülmények. Defekt, nőként nekiálltam cserélni a városba a kereket.Meg tudtam csinálni,mert ugye ezt tanulja az ember.De egyetlen férfi, gyalogos nem jött oda, hogy megkérdezze "segíthetek". Rohadtul rosszul esett.

2010. jan. 12. 15:10
 18/26 anonim ***** válasza:
58%

Még annyit hogy délután 3 kor robbantam le kb másfél órát stoppoltam hátha vki segít mielőtt elindulok gyalog..

Egyedül 2 szerb állt meg akik próbáltak bebikázni..

De miutána generátor megadta magát az akksi meg lemerült így addig ment csak a motor amíg a kábel rajta volt..

2010. jan. 12. 15:54
 19/26 anonim válasza:
84%

Mi ma 2 osztálytársamat hoztuk el egy darabon.

De volt már olyan hogy felvettek a tanárok minket, mert az orrunk előtt ment el a busz.

2010. jan. 12. 18:45
 20/26 anonim ***** válasza:

"Tegnap este az Élessaroknál csupán jóindulatból, felvettem két lányt, mivel (már) autóval közlekedek. Hálából ellopták a telefonomat a szélvédőről. Hát én soha többet nem veszek fel senkit, felőlem ott is aludhatnak a megállóban, és minden autós figyelmébe ajánlom, hogy vannak ilyen emberek akik képesek így kihasználni az ember jóindulatát, de hát ez Magyarország. Ennyit a híres "telekocsi" rendszerről amit annyira istenítenek."

Ezt ajánlom figyelmetekbe;)

2010. jan. 14. 07:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!