Miért sztrájkol a bkv?
Figyelt kérdés
2010. jan. 11. 22:17
1/8 anonim válasza:
mert szabad joga van hozzá mint bárkinek.
2/8 anonim válasza:
Én BKv-s vagok,de irodai munkát végzek és nem sztrájkolok.AMúgy azért mert amit eddig kaptak,azt most nem akarják megadni, hanem kevesebbet és a szakszervezetek úgy gondolják, hogy ha annyi milliókat ki tudnak fizetni a vezetőségnek,akkor nekünk is meg tudnák adni azt amit eddig attak,de nem akarják.Viszont én nem örülök neki, hogy nem egyeznek meg,mert így a MT könyv szerint dolgozunk, vagyis nem jár étkezési utalvány, fizetéselőleg, utazási bérlet, ebéd időt le kell dolgozni, nem jár jutalom stb.De a buszosok járnak a legrosszabbúl,mert most ők többet dolgozhatnak kevesebb pénzért. Viszont én elfogadnám a mostani ajánlatot,mert az még midnig jobb mint a MT könyv.
3/8 anonim válasza:
Ne fújják már ezt a gyalogló, kerékpáros marhaságot, metrót stb. Budapest külső kerületeit egyszerűen nem lehet megközelíteni, se onnan kijutni, még autóval sem! Igazán ezekkel a nagy lakótelepekkel és kertvárosokkal szúrtak ki, nem a saját főnökeikkel. Nem veszek többet bérletet, rohadjon meg a BKV!
4/8 A kérdező kommentje:
Nem tudja valaki meddig tart a január 12.-ei(mai) sztrájk?
2010. jan. 12. 11:00
5/8 anonim válasza:
07.54! végre valaki! Csak összekéne fogni,mi is sztrájkoljunk!mi se veszünk bérletet mert a mi fizetésünk is kevés és nincs rá keret az összeköpködött igénytelen járatokra...
7/8 anonim válasza:
ezaz én már tudtam az elején,azért nem veszek 20 éve jegyet mert mindig is tudtam hogy ez lesz belőle,menjünk sztrájkolni,nincs rá pénzem ,hogy azt a horribilis összeget (10.000ft)kiadjam havonta!!
8/8 anonim válasza:
Ez tényleg jó!Ha jön az ellenőr és kéri a jegyemet,majd beközlöm,hogy sztrájkolok.Bárcsak sok ember olvasná ezt és mindenki így reagálna.Megérdemelné a tetves BKV hogy bosszúból senki ne vegyen semmit a szaros,koszos járatokra.Hihetetlen,hogy mit meg engednek maguknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!