Holnaptól sztrájkol a MÁV? Pontosan hány órától és körülbelül meddig?
Figyelt kérdés
2009. okt. 18. 19:57
1/4 anonim válasza:
A nagyobb pályaudvarokon éjféltől, a kisebb állomásokon munkakezdéstől. Nem tudni meddig. (Szerintem 1-2 nap max, úgysem fogják annyira elhúzni.)
2/4 A kérdező kommentje:
Értem...
Remélem hazajutok holnap délután :-D
2009. okt. 18. 20:13
3/4 anonim válasza:
gördülő sztrájk lesz, vagyis egyszer itt gondolnak egyet hogy sztrájk lesz, aztán mikorra megszerveznék hogy legyen valami előrelépés az adott állomáson, akkor majd máshol is elkezdik. Pont az a lényege, hogy ne tudjuk hogy mikor hol lesz, plusz ugye így a vonatok se nagyon fognak tudni közlekedni egyik állomásról elmennek, másikra beérkezik ahol sztrájk van, akkor annyi. Ki kell menni, érdeklődni, hátha. Nagyobb állomásokon gondolom mér az első vonatok se mennek el.
4/4 anonim válasza:
Remélem olyan lesz, mint az utóbbi sztrájkok, hogy felveszi az emberek nagyrésze a munkát és legalább az IC-k menni fognak. Mert nekem holnap le kellene jutnom Szegedre, nagyon nem szeretem a buszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!