Hogy mész be az iskolába/munkahelyre BKV sztrájk idején?
Figyelt kérdés
Én pl. bringával, oda vissza 30 km :)2010. jan. 11. 18:32
21/25 anonim válasza:
nekem holnap van az utolsó törim ebben a félévben, és hát javítanom kéne, szóval mindenképp be kellene mennem.
szerintem valahogy eljutok a móriczig, onnan 47essel az Astoriáig, és aztán 2-es metróval a Déli pályaudvarig. onnan meg viszonylag gyorsan begyalaoglok a Krisztinatérre..
de ez így húzós lesz..
22/25 anonim válasza:
Minden reggel elindulok ha beérek, beérek ha nem itthonról dolgozok.
Ha a kukások sztrájkolnának az lenne a nagy tuti,de biztos vagyok benne,hogy kirúgnák őket év vennének fel másokat helyettük.
23/25 anonim válasza:
Sajnos sehogy.:( Gyakorlatom van a héten, de nemtudok sehogyse bemenni. Pedig ha szemetek lesznek a tanárok, akkor tavaszi szünetbe kell majd bejárni. Ősziszünettel már csinálták. És ha akkorra behívnak, és kinyírok a bkv-t, hogy tönkreteszi a pihenőidőmet, ugyanis idén vizsgázom. Jövőhét elmélet, oda ha belehalok is bemegyek, max tábortverek a suli elött.:(
24/25 anonim válasza:
sehogy..
amugy csak egyszer besétáltam 1 ora séta volt :D nah többet biztos nem :D
25/25 anonim válasza:
gyerekek isszonyú lusták vagytok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!