Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Hogy mész be az iskolába/munka...

Hogy mész be az iskolába/munkahelyre BKV sztrájk idején?

Figyelt kérdés
Én pl. bringával, oda vissza 30 km :)
2010. jan. 11. 18:32
1 2 3
 1/25 anonim válasza:
34%
te pl hülye vagy (ha iskolás vagy), minek mész be. xD
2010. jan. 11. 18:41
 2/25 anonim válasza:

Én nem megyek be :)

Vizsgaidőszakom van, amikor ugye csak a vizsgákra kell bemennem és sikerült úgy időzíteni őket, hogy holnap semmiképp se kelljen bemennem. De ha muszáj lenne, akkor gyalog+villamossal (elvileg a kötöttpályások járni fognak, bár nem tudom) ugyanis nincs se kocsim se biciklim. Zuglóból kellene amúgy a Petőfi-híd budai hídfőjéig eljutnom.

2010. jan. 11. 18:48
 3/25 anonim ***** válasza:
91%
sehogy,hawai lesz az élet:DÉs lazitok a csajom mellett az ágyban,végre tudok 11ig aludni:DDe félek hogy még olyan 10 fele megegyezésre jutnak
2010. jan. 11. 18:49
 4/25 anonim válasza:
Nem megyek be, elég nehézkes lenne megoldani, kb. 4. órára ha ódaérnék... :D
2010. jan. 11. 19:02
 5/25 anonim ***** válasza:
91%
bemegyek kocsival, szerencsére arra az időre tudok kérni kölcsön itthonról, a vizsgát nem lehet kihagyni mert egyből bukta. a tetves bkv-soknak meg remélem hogy a szívműtétjüknél az orvos fog sztrájkolni és még bele is szarik a mellkasukba rohadt férgek!
2010. jan. 11. 19:09
 6/25 anonim válasza:
100%
Sehogy. Buszokkal járok, azok holnap nincsenek, pedig szívesen bemennék. Perzse nem tanulás miatt. :) Haverok, barátom miatt :D
2010. jan. 11. 19:24
 7/25 anonim ***** válasza:

Én is vizsgázom holnap (egyetem) szóval nem tehetem meg, hogy otthon maradok...

Reggel taxival a szüleimmel (amikor dolgozni mennek), igaz így egy órát fogok dekkolni a mekiben :(

Hogy haza hogy jutok majd, azt nem tudom... legrosszabb esetben muszáj lesz taxira költenem!

2010. jan. 11. 19:38
 8/25 anonim ***** válasza:
100%
Én besétálok a Ferenc Körútig, onnan már remélhetőleg jár a metró..ha nem, akkor még onnan elsétálok 1 megállót a Klinikákig és talán beérek a suliba. Jó, hogy a Belvárosban lakom.
2010. jan. 11. 19:49
 9/25 anonim válasza:
19:49, polis vagy? Szerintem oda nem kell úgy igyekezni, úgysincs semmi retorzió ha nem leszel ott.. :P
2010. jan. 11. 20:06
 10/25 anonim ***** válasza:

Sehogy, Bp határáig se biztos, hogy beérnék a MÁV sztrájk + dugó miatt, ha sikerülne is nemigen tudnék továbbmenni egyetemig. Azért meg nem buszozok be a gondolom tömegnyomorban és dugóban, hogy utána valahol egy buszmegállóban üljek és nézzem az órám, hogy most kezdődik a vizsga.

Írt a dékán, hogy igazolt hiányzás és lehet pótolni.

2010. jan. 11. 20:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!