Holnap mentek ( jan.12-én kedden ) suliba a bkv sztrájk ellenére? (diákoknak)
sajnos megyek. már másik kérdés alá összeszedtem mi fog, ill mi nem fog járni: (ezek dél körüli adatok, este még akármi történhet)
Metrók: járnak, a kisföldalattiban nem vagyok biztos, de 80%ban az is közlekedni fog.
busz-troli: mivel ők robbantották ki a sztrájkot, ha estéig meg nem egyeznek, akkor biztos nem járnak.
HÉV: nem jár
villamos: nem jár, várhatóan 1-2 sztrájktörő kinnt lesz, de ezekre számítani NEM lehet. Ha lesznek sztrájktörők, akkor azok a 4-6-os, valamint az 1-es vonalán lesznek nagy valósznüséggel.
fogas/libegő/hajó/sikló: nem tudom, de szerintem senkit sem érdekel
mi bemegyünk barátnőmmel :)
mivel aki holnap bemegy annak szombaton nem kell és a tanári gárda fele is hiányzik és tavaly is filmet néztek azok akik bementek a sztrájk alatt :P
szóval iskolafüggő hogy megéri-e
hát én nem tudok (és nem is akarok bemenni), mert a szomszéd kerület másik végében van a sulim.:D
14/F
jah és ráadásul bioszból, németből és kémiából kéne írnom dolgozatot, plusz le kéne adnom énekből egy opera elemzését, meg karének is lenne.:DD
(előző voltam.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!