Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Holnap mentek ( jan.12-én...

Holnap mentek ( jan.12-én kedden ) suliba a bkv sztrájk ellenére? (diákoknak)

Figyelt kérdés
Csak mert én éppenséggel ha nagyon akarnék be tudnék menni...:P
2010. jan. 11. 15:19
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

sajnos megyek. már másik kérdés alá összeszedtem mi fog, ill mi nem fog járni: (ezek dél körüli adatok, este még akármi történhet)

Metrók: járnak, a kisföldalattiban nem vagyok biztos, de 80%ban az is közlekedni fog.

busz-troli: mivel ők robbantották ki a sztrájkot, ha estéig meg nem egyeznek, akkor biztos nem járnak.

HÉV: nem jár

villamos: nem jár, várhatóan 1-2 sztrájktörő kinnt lesz, de ezekre számítani NEM lehet. Ha lesznek sztrájktörők, akkor azok a 4-6-os, valamint az 1-es vonalán lesznek nagy valósznüséggel.

fogas/libegő/hajó/sikló: nem tudom, de szerintem senkit sem érdekel

2010. jan. 11. 16:12
 12/20 A kérdező kommentje:
jujj köszi hogy emlékeztetsz a született feleségekre:P és alszom helyetted is. Amúgy én is eteléig tudnék bemenni, de nekem nem 2 perc gyalog a suli onnan, hanem a petőfi híd pesti felénél van a sulim :S szval az nem 2 perc :D
2010. jan. 11. 16:14
 13/20 anonim válasza:
én se megyek, pedig vonattal be tudnék valahogy, de nincs kedvem szenvedni. de még nem döntötték el tökre h sztrájkolnak-e, nem? legalább is én ezt hallottam.
2010. jan. 11. 16:18
 14/20 anonim ***** válasza:
Utolsót emlékeztetném,hogy a máv is sztrájkol.
2010. jan. 11. 16:27
 15/20 anonim válasza:

mi bemegyünk barátnőmmel :)

mivel aki holnap bemegy annak szombaton nem kell és a tanári gárda fele is hiányzik és tavaly is filmet néztek azok akik bementek a sztrájk alatt :P

szóval iskolafüggő hogy megéri-e

2010. jan. 11. 17:18
 16/20 anonim válasza:
Én nem tudok bemenni, a HÉV nem fog járni, gyalogolni nem fogok :D...
2010. jan. 11. 17:59
 17/20 anonim ***** válasza:
holnap én sem megyek :P
2010. jan. 11. 18:47
 18/20 anonim ***** válasza:

hát én nem tudok (és nem is akarok bemenni), mert a szomszéd kerület másik végében van a sulim.:D

14/F

2010. jan. 11. 19:34
 19/20 anonim ***** válasza:

jah és ráadásul bioszból, németből és kémiából kéne írnom dolgozatot, plusz le kéne adnom énekből egy opera elemzését, meg karének is lenne.:DD

(előző voltam.)

2010. jan. 11. 19:36
 20/20 anonim ***** válasza:
Ma bennt voltam, csak 15 perccel később értem be. Matek tz-t elnapolták, egyébként ment minden a szokásos módon. Utolsó két magyaron mi is filmeztünk, a Nyócker-t néztük meg :D
2010. jan. 12. 23:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!