Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Holnap mentek ( jan.12-én...

Holnap mentek ( jan.12-én kedden ) suliba a bkv sztrájk ellenére? (diákoknak)

Figyelt kérdés
Csak mert én éppenséggel ha nagyon akarnék be tudnék menni...:P
2010. jan. 11. 15:19
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
szia.Én negyed óra alatt beérnék,de apám kifogásolta,mert hogy 1 óra míg beérek.xD Aztán én is rá mondtam...Szóval remélem nem kell menni=)Igazolják majd,neked?
2010. jan. 11. 15:20
 2/20 A kérdező kommentje:
Hát most olvastam a neten hogy elvileg a sulinak kötelezően igazolnia kell azt a napot. Még nem tudom hogy menjek e mer vidékről járok és nagyon nem akarok potyára felkelni 5kor bevergődni volánnal majd várni a soha nem jövő buszokra..:S
2010. jan. 11. 15:24
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Ne menj szerintem..
2010. jan. 11. 15:34
 4/20 A kérdező kommentje:
utcsó felpontoztalak :P meg az elsőt is :) (L) köszi a válaszokat
2010. jan. 11. 15:39
 5/20 anonim válasza:
100%
nem megyek:) még elvinni eltudnáknak kocsival a suliba,de hazafelé már nem..
2010. jan. 11. 15:44
 6/20 A kérdező kommentje:
hát azért köszi :D
2010. jan. 11. 15:46
 7/20 anonim ***** válasza:
Ja az első kettő én voltam amúgy:D Szóval ez is az első meg a 2.de azért thanx h felpontoztál:D Mondom szerintem ne menj,csak szívnál.
2010. jan. 11. 15:49
 8/20 anonim ***** válasza:

Nekem fogalmam sincs, hogy igazolja-e a sulim azt a napot, meg hogy egyáltalán lesz-e holnap suli, mert ha nem... :@ Akkor be kell menni egy szombaton.. :@

Különben apám be tudna vinni.. :D De haza szerintem nem, mert szinte mindig megy vhova..

2010. jan. 11. 15:53
 9/20 anonim ***** válasza:

Nekünk ez a hét szünet, úgyhogy ha nem lenne sztrájk, akkor se mennék :)

Egyébként ha vidékről jársz, szerintem el se indulj.

2010. jan. 11. 15:59
 10/20 anonim ***** válasza:
Én sajnos volánnal eteléig be tudok menni, és ott a sulim etelétől 2 percre gyalog:S Egyébként a BKV igazolja, de estére derül ki h lesz e egyáltalán... Ha lesz, aludj helyettem is, és legyél ma fennt sokáig és nézz született feleségeket helyettem is:D
2010. jan. 11. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!