Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Távolsági buszon elkérik a...

Távolsági buszon elkérik a diákigazolványt?

Figyelt kérdés
Pillanatnyilag nincs diakom es nem tudom hogy pl testverem (hasonlit ram) diakjaval utazhatnek e. Vagy egyaltalan elkerik e. Eddig nem kertek tolem, akkor sem ha messzire utaztam, csak mondtam hogy diakot kernek. Bocsi az ekezetek miatt, a valaszokat meg koszonom elore is,
2014. júl. 28. 18:48
 1/7 anonim ***** válasza:

Megteheti a buszvezető, hogy elkéri. Ha pedig jön ellenőr, ő biztosan.

Így nyáron nincs rá lehetőség, hogy igazolást kérj az iskolától? (Rég voltam iskolás, nem tudom, hogy ilyenkor van-e rá lehetőség.)

2014. júl. 28. 18:55
 2/7 anonim válasza:

Nálunk a buszsofőrök nagyon ritkán kérik el, viszont az ellenőrök mindig.

Ha arra gondolsz, h jegyvásárlásnál elkérik-e, nekem kb. 10-ből 1x kell bemutatnom a diákomat.

2014. júl. 28. 18:56
 3/7 A kérdező kommentje:

Hulye voltam es csak most jutott eszembe hogy kene egy ideiglenes :/ nincs mar ido

De akkor inkabb az lenne a kerdes hogy megmutatom a diakigazolvanyt (testveremet) es nincs semmi hatalmas kulonbseg, akkor nem lesz semmi akadekoskodas? Mert ez tulajdonkeppen buncselekmeny.

2014. júl. 28. 19:01
 4/7 anonim válasza:
Saját tapasztalat: ellenőr és sofőr is:fél másodpercre ránéz a képre, 2 másodpercre a hátuljára (a matricát ellenőrzi)
2014. júl. 28. 19:08
 5/7 A kérdező kommentje:
Matrican 13/14es tanev van. Az ugye jo nyaron?
2014. júl. 28. 19:11
 6/7 anonim ***** válasza:
Igen, az a matrica jó nyáron. Volánbuszon általában elkérik a sofőrök a diákot, de csak egy pillantást vetnek rá, alba volánnál csak ha jön ellenőr, az kéri el. A többi volánnál nem tudom, hogy mi a helyzet.
2014. júl. 29. 12:42
 7/7 anonim ***** válasza:
így van, nyilván én sem mondom biztosra, hogy nem lehet ebből baj, de nekem sem szokták alaposan megnézni.
2014. júl. 29. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!