Távolsági DIÁK buszbérlethez (25 km) kell e valamilyen igazolványt/kártyát csináltatni, vagy elég hozzá a diákigazolványt megmutatni? Ha kell akkor milyen iratok szükségesek hozzá?
volán bérlethez? diákigazolvánnyal 50%os kedvezményes bérletet kapsz, más nem kell.
gondolom nem iskolába jársz ilyen messziről, de ha mégis, akkor iskolalátogatásival 90%osat is kaphatsz
Anyám, az első mekkora baromságot mondott, te jó isten... El van tévedve egy kicsit...
"Gondolom nem iskolába jársz iylen messziről"
25 km?? Tudod mi az?? Középsuliban a fél osztály a Pilis-Albertirsa-Ceglédbercel-Cegléd állomásokról járt be, van aki 60 km-ről.
Én most 140 km-ről ingázok be minden nap. 140km, és igen iskolába! Bp-Győr. 2 ó személyvonattal.
25 km az mi lófax... 30 perc alatt megvan...
50% kedvezményes bérlet nincs, csak 90%-os és teljesárú. FAIL.
Iskolalátogatásira nem kapsz lófaszt sem, nemhogy bérletet... :(
Egy segítő oldalon mi a lószarnak ír olyan, aki életében nem utazott volánon, és tisztában sincs a kedvezményekkel, a mit miért hogyanokkal??
Na bocs, ezt ki kellett írnom magamból :D
VÁLASZ A KÉRDÉSEDRE:
Távolsági volán bérlethez kell egy igazolás hogy a bérletet melyik megállótól melyik emgállóig kéred. A nagyállomások pénztáraiban tudod kiváltani a diákigazolványod alapján. Arra felírják a honnan hova állomásokat, illetve az aláírásod, diákig számát. Ez mindig magaddal kell hogy hordd, a bérlet mellé! Csak ezzel érvényes.
Amúgy a bérletet meg csak úgy kéred, hogy egy 25 km-es diákot kérek. Ami 90%-os kedvezményt fog tartalmazni.
Jah, és csak a lakóhelyed és a suli között vehetsz 90%-os bérletet.
Remélem segítettem, ha valami nem tiszta még írj, válaszolok.
Kiegészíteném a 2. válaszolót.
Én a népligetnél veszem a bérletemet, 40km-est, szintén diákot, és olyan a bérlet, hogy rá van írva, hogy melyik 2 megálló között érvényes, ehhez már nem kell kérni olyan igazoló papírt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!