Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Mi kell a buszbérlethez?

Mi kell a buszbérlethez?

Figyelt kérdés

Most középiskolába megyek.Beiratkozáskor adták az iskolalátogatási papírt.Mostanában kellene a buszbérletet is megcsináltatni,de nem tudom,hogy mi kell a buszbérlethez?Még a diákigazolványt nem adták ki,de majd gondolom szeptember közepéig vagy szeptember végén kiadják.Gondoltam,hogy az iskolalátogatási papír is elég lesz,de vajon igazam van-e?

Kell még valami?Szóval kellenek olyan hivatalos dolgok,mint a Lakcímigazoló kártya?

Gondolom a személyi az kell!

És szeretnék megtudni a VOLÁN buszbérletről ilyen dolgokat is:

-Meddig jó egy bérlet?

-Honnan tudom meg,hogy mikor kell megcsinálnom az új bérletet?Tehát lejár,és akkor még az nap,vagy ráér 1-2 nap(ha hétvégére esik)?

-A helyközi járathoz is és a városi járathoz is külön bérlet kell?

-Minden Volán buszra jó ez,nem csak amelyik buszokkal megyek?Tehát például,ha én a 11-es busszal közlekedek,a bérlet csak arra jó,vagy minden Volán buszra?Mert nyílván hazafele nem a 11-essel jövök,de biztosra szeretném tudni ezeket a dolgokat!

Valamint:szülőnek kell valami hivatalos papírját vinni?Vagy a szülőnek semmilyen irattal nem kell rendelkeznie?

1.-jére kész lesz a bérlet,ha még ezen a héten megcsináltatom?

Köszönöm az infókat..:)

2010. aug. 23. 00:18
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

LooooooL.

Odamész a pénztárhoz,mondod neki,hogy egy tanuló bérletet szeretnél 15km-est Piripócstól Makó buszpályáig,odaadod neki az iskolalátogatási papírt.Az iskolalátogatásit csak 1szer kell odaadnod,soha többet,(Sem a diákot)de azt hordd magaddal,azzal bizonyítod,hogy diák vagy.

Diákot október közepén fogsz kapni csak.

-Egy bérlet az adott hónap elsejétől,a következő hónap 5-éig jó.

-Fel van tűntetve,hogy meddig érvényes a bérlet.Ha hétvégére esik,akkor vedd meg előtte való munkanapok eggyikén,nem kell az utolsó napra hagyni.(Ha távolsági buszozol is,akkor még a távolsági buszon is vehetsz,akár hétvégén is)

-Külön bérlet kell

-Helyijáratos buszoknál lehet venni bérletet,hogy csak egy adott vonalra lehessen használni,vagy lehet venni összvonalasat.Ezt mondanod kell a kasszánál.Távolsági busznál bármelyik buszra felszállhatsz,amelyik a bérleted érvényességi távolságában benne foglaltatik.

-Nem kell vinni

-Kb 3perc alatt kész lesz,nem kell előre 1 héttel bemenni.

Egyébként is,mi a bánatért nem alszol ilyenkor?

2010. aug. 23. 07:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!