Hogy lehet ennyire tapló egy buszsofőr?
Mindegy, hogy időben nyomta volna meg az ajtónyitót, feltételezem, a busz valószínűleg akkor állt be a megállóba, vagy nemrég, a kérdező pont akkor ért oda és jelzett volna, hogy felszállna, a sofőr meg szépen semmibe vette.
Nem újdonság ez a BKV sofőröktől. Újpest-Központ felé járok munkába, és amikor hazafelé jövök este, a 25-ös busz rendszeresen 3 perccel korábban indul el, mint ahogy a menetrendben le van írva, azért nem tudok korábban odaérni, mert akkor ér be a metró. Ez így este 8 után, szóval a következőre várhatok 15-20 perceket, mire jön. Szóval ha kérdezik a kollégák, hogy mikor is megy a buszom, mindig azt mondom, hogy "amikor akar"...
nah, remek.
tájékoztatásul közlöm hogy ha "vidéken" lekésel egy buszt akkor nem 10-15 perceket kell várnod hanem jobb esetben fél, rosszabb esetben 1 órát! (igen helyi járatos buszról beszélünk)
Nálunk vidéken van aki simán levágja az utat, kihagyja a megállót, csak megáll a kereszteződésben, az utasoknak meg át kell evickélni a megállóból az úton, hogy feltudjanak szállni.
Szerintem némelyik úgy érzi kiskirály a szemétdombján.
az a f@sz már ma megkezdte a sztrájkot...útnakindul de utasokat ritkán szállít...ez a k.csögebb fajta amelyik húzza a mézesmadzagot,mikor rákapnál,hopp elrántja előled.én felírtam va a rendszámot és az időpontot,valamint szereztem vna még 3-4embert akik ugyan ezt vallják h otthagyta őket.ígytalán meghallgatnak.reakciótne várj,nekem az érvényes bérletet matricát nem akarták elfogadni cs fizessek...me bementem panaszkodni h mireföl büntet meg...
vittem nekik hallgatói jogviszonyos papírt is, erre: én ezt ne dugjam az orra lá,adjam a kétezret mondom maga meg adjon előbb választ h miért??nemtudott utána naézni...
Erre bementem az akácfa 18ba és kivizsgálást inditottak.. sz@ros 2000ftért...sztetek mennyi lesz nekem a taxi a dugóban 8kerből az egressy útig úgyh mellé megvettem a havibérletet????és ki tériti meg ha miattuk nem érek be a vizsgámra és vehetem fel ujra a tárgyat??
bőven 10ezer fölött..
ők meg sírnak a több millás végkielégítésükkel...??
Undorító,tenni kéne vmit!!cs nem egyedül,összekéne fogni v nekünk is sztrájkolni h senki nem venne bérletet és 4db ellenőr h állit meg 30ata mozgólépcsőn:p
komolyan én is megcsinálnám,cs ebben egyedüllennék:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!