Tavaly meg ennél is drágább volt. Hova szeretnéd csökkenteni?
2014. jún. 30. 08:11
3/12 anonim válasza:
"ma 09:16
Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: Mikor lesz olcsóbb a BKK bérlet?
"Tavaly meg ennél is drágább volt. Hova szeretnéd csökkenteni?"
Az üzenet témája: BKK
Az üzenet szövege: Mondjuk lecsökkenteném 7000 forintra.
"
Jó én meg lecsökkenteném 3000 forintra, szavakkal dobálózni egyszerű :)
Azért valljuk be, napi 300 forintért (Egy tábla milka csoki áráért) a teljes BKK hálózatot használni (kedvedre utazhatsz fel-alá bármely buszon metrón akármin) nem drága.
Inkább a bérek rendkívül alacsonyak, nem a BKK drága.
2014. jún. 30. 09:24
4/12 anonim válasza:
JA hogy ha te szeretnél utazni a buszokon és a villamosokon, az egészen más. A pénztárnál mondd el ezt, biztos kapsz valami kedvezményt.
2014. jún. 30. 10:49
5/12 anonim válasza:
Szerintem a budapestiek ne panaszkodjanak! A BKK járataival az egész városban mindenhova el lehet jutni, ráadásul 9500 forintért. Vegyük példának okáért Miskolcot! Ott az általános bérlet 7000 forint, az MVK minőségéről meg ne is beszéljünk, a járatokról meg még inkább ne! A két város méretkülönbségét meg megint hanyagoljuk, mert nem lehet összehasonlítani. A diákbérlet meg még drágább is, mint Budapesten.
És valóban igaza van annak, aki azt írta, hogy nem a BKK a drága, hanem a bérek alacsonyak.
2014. jún. 30. 11:21
6/12 anonim válasza:
Miért lenne olcsóbb? Egyáltalán nem drága.
2014. jún. 30. 15:16
7/12 A kérdező kommentje:
De drága!
2014. jún. 30. 15:48
8/12 anonim válasza:
Most hiába picsogsz, nem drága. Egy vonaljegy 350 ft, egy út minimum 2 vonaljegy, az már rögtön 700 ft. Ha ezt leosztod 30 naposra, az már 7000 ft, és az még csak egy oda-vissza utazás, egy járművel! Sok helyre kell átszállás is, tehát kétszereződik, akkor már 14000 ft-ra jönne ki.
2014. jún. 30. 16:08
9/12 anonim válasza:
Amúgy meg nagyon egszerű vegyél egy használt biciklit, és kész. Én is azzal járok, amikor nem inni megyek.
2014. jún. 30. 16:14
10/12 anonim válasza:
Kilencedik válaszoló! Ez amúgy nem rossz ötlet. Én csak a téltől félek. Csúszós utak, stb. Egy BKK-alkalmazott tuti ügyesebben fogja meg a buszát, mint én a biciklimet egy csúszós úton... nem?! :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!