Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Van olyan hogy 30 napos...

Van olyan hogy 30 napos diákbérlet? Ami nem teljes árú hanem olcsóbb mint ahogy a sima havi bérlet is.

Figyelt kérdés

2014. jún. 1. 21:11
 1/6 anonim ***** válasza:
Min? BKV, DKV, Volán, MÁV, vagy mi? MÁV-nál van, én is olyat szoktam venni. Ugyanazok a szabályok vonatkoznak arra is, mint a havi és félhavi diákbérletekre.
2014. jún. 1. 21:19
 2/6 anonim ***** válasza:

Milyen közlekedési társaságra gondolsz, kérdező?

Nem vagyunk gondolatolvasók...

Mert pl akár városonként eltérők lehetnek a helyi közlekedésben váltható diákbérletekre vonatkozó szabályok, a távolsági bérletekről nem is beszélve, az szigorúbb. Csak a lakcímkártyádon szereplő lakcímed és az iskola székhelye közötti szakaszra váltható diákbérlet MÁV-nál és a különböző Volán társaságoknál.

2014. jún. 2. 11:19
 3/6 A kérdező kommentje:
Szegeden gondoltam a Tisza Volánra, buszbérletre. elnézést elfelejtettem odaírni.
2014. jún. 2. 17:29
 4/6 anonim ***** válasza:

Még mindig nem teljesen tiszta, mire gondolsz, bocsi :) Nem kötekedésből írom, inkább azt írd meg, hogy helyi buszokat akarsz használni, vagy valamelyik környező településről akarsz bejárni?

Mert helyi viszonylatban nincs külön buszbérlet, az alábbi jegyekkel/bérletekkel akármilyen közlekedési eszközt igénybe vehetsz:

[link]

Annyi a csavar, hogy az elektromos közlekedést az SZKT, a buszokat a Tisza Volán üzemelteti.

Ha Tisza Volános buszbérletre van szükséged, tehát valahonnan bejárnál Szegedre, akkor a www.tiszavolan.hu oldalon tudod megnézni mennyibe kerül, természetesen van 30 napos diákbérlet, de azt csak iskola székhelye és a lakóhelyed között válthatod meg.

2014. jún. 2. 18:48
 5/6 A kérdező kommentje:
szegeden helyi járatos 30 napos buszbérletre gondoltam, hogy van e diák bérlet áron. nemtudom h igy érthető e.
2014. jún. 3. 13:28
 6/6 A kérdező kommentje:
a honlapon csak teljes árút találtam, azért kérdeztem hogy van-e esetleg csak nincs kiírva.
2014. jún. 3. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!